Алисия зарадва Ники Михайлов с нови ц*ци

alisia-4

Алисия ощастливи феновете си с още повече силикон в деколтето. Певицата раздруса новите си придобивки в последното си видео „Познаваш ме“.

Фолк дивата, така или иначе, трябвало да сменя старите си импланти. Алисия обаче искала и да увеличи обема им. Певицата избрала най- големите импланти – 750 кубика във всяка гърда.

alisia-5
Алисия с новите си придобивки

Алисия платила 11 000 лева за новите си придобивки и обслужването в клиниката. Имплантите на фолк певицата са най- новото на пазара, а гаранцията им е вечна. Алисия не си била сменяла силикона от 2005. Фолкаджийката имала късмет, че имплантите й не били от опасните гърмящи и затова оттогава не й се налагало да ги подменя.

Поставянето на силикон далеч не е единствената хирургическа интервенция, на която се е подлагала певицата. Алисия е лягала под ножа и за корекции на нос и скули.

Най- доволен обаче от новите импланти на певицата със сигурност е половинката й Ники Михайлов. Двамата се събраха преди няколко месеца, след като бяха разделени за известно време. Сега Алисия и Ники са отново заедно и се радват на връзката си.

Новото видео на Алисия:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *