Алисия се събра с Мамин Ники

Кадър от новия клип на Алисия, в който тя се гушка в обятията на господин, чието лице остава скрито.
Кадър от новия клип на Алисия, в който тя се гушка в обятията на господин, чието лице остава скрито.

Алисия продължава с обречените си на неуспех опити да извади от равновесие Николета Лозанова. Певицата от Вакарел така и не може да разбере, че баджаначката й не се вълнува нито от интритите й, нито от живота й.

След като обяви, че ще записва песен за това как плеймейтката е зарязана от Валери Божинов, клетата Ася тутакси бе затапена не с думи, а с дела – Николета набързо се събра с футболиста и двамата скрепиха любовта си с екзотична ваканция на Малдивите, за каквато съперницата може само да мечтае.

Михайлов в целия си блясък. Приликите не оставят съмнение, че мъжките ръце около фолкфурията са на футболиста
Михайлов в целия си блясък. Приликите не оставят съмнение, че мъжките ръце около фолкфурията са на футболиста

Бясна от изненадващата развръзка, вакарелката се зае да доказва, че и нейният интимен живот е цветя и рози. Тя тутакси се юрна да прави друго парче. С него се обясни в любов на гаджето си Ники Михайлов. Последният, както е известно на мнозина, никога не и е бил особено верен, а навремето бе и изгора на Николета. През 2013-а той дори би шута на Алисия, но явно напоследък се е смилил над нея и отново я е приласкал, та да не е самотна.

Уви, и след записа на песента за Мамин Ники Ася не миряса. Тя тръгна да снима и клип, в който изпълнител на мъжката роля е вратарят, чийто втори прякор е Малката Перука. Във видеото, което вече е готово за консумация от фенчетата, Михайлов гушка певицата пред камерата, а тя вие глас и нарежда:

Името ти написах, върху моето тяло, като факла горяло в твоите ръце… Твоя ли съм? Не! Много повече! Просто думи нямам, губят се.

Впрочем от кадрите не се вижда лицето на господина, но по татуировките му се разбира, че това е Михайлов. Мамин Ники е изрисувал тялото си бетер бившия си съотборник в националния отбор Благой Георгиев и вече е спорно кой от двамата е най-големият индианец в българския футбол.

Междувременно Алисия тръгна да се оправдава пред феновете защо не е записала парчето за „зарязаната Николета“. „Текстът със заглавие „Добре дошла“ предизвика прекалено много драматизъм и поради това, за да не стана по някакъв начин причина за нечии безсънни нощи, взех решение да клипирам „Пак съм тук“, разправяла изпълнителката на „Ара“, която е и майка на сина на Валери Божинов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/dcmMinBRMbc

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *