Алисия пак остана сама – Бирмата я Заряза!

alisiia-2

Отново свободен мъж го раздава милионера Жоро Бирмата. Пернишкият богаташ и доскорошната му половинка Алисия отново са се разделили. Бирмата обикаля столичните чалготеки и определено не изглежда като обвързан мъж.

Изглежда с Алисия са разделени от известно време. Фолк дивата се е отдала само на работа и не се спира с ходенето по участия. А докато беше с младия милионер, почти не се изявяваше по клубовете. Георги Станоев пък го е ударил на живот и се е впуснал в лов на нови женски сърца, като разбира се, не пести пари да ги ухажва.

Фолк дивата пък наскоро пусна доста ироничен коментар за мъжката природа: „За мъжа сексът е като глада. Ако не го пуснат в скъп френски ресторант, ще отиде на закусвалня. А някои направо си готвят сами“.

alisiia-birmata-3

Алисия и Жоро Бирмата не успяха да изкарат и една година заедно, но определено певицата остана много на плюс от връзката си с пернишкия милионер. Станоев я заведе на супер екзотични дестинации, като миналата зима двамата почти не се свъртаха в България. Освен това, я обсипа с изключително скъпи бижута. Бирмата е известен с щедри подаръци към гаджетата си, така че Алисия определено не си е изгубила времето с него.

Освен това, повечето й колежки умираха от завист, като гледаха как Бирмата я глези и й купува всичко, което й се прииска. Така или иначе обаче, най- важната жена в живота на младия перничанин, майка му Лидка Скалата, така и не одобрила Алисия за сина си. Тя била против връзката им заради голямата разлика в годините – 8 години в полза на певицата.

Майката на Бирмата се надяваше, че той ще се ожени за Преслава и ще си родят деца, но това така и не се случи.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *