Алисия и свекърва й оглеждат булчински рокли! СНИМКИ:

Алисия и бъдещата й свекърва Лидка Скалата са неразделни! Двете постоянно са заедно и обикалят ту светски събития, ту столичните чалготеки.

Наскоро фолк певицата и пернишката милионерка бяха изловени на модно ревю на вечерни тоалети и … сватбени рокли. От известно време се говори, че Алисия и сина на Лидка най- после ще се оженят.

Свекървата обаче била най- голямата мераклийка за сватбата. Лидия Станоева дава мила и драго да ожени най- после разюздания си син, който изръшка де- що фолк певици му попаднаха. Алисия обаче успя да задържи вниманието му са доста време.

И въпреки че двамата на няколко пъти се разделяха с шумни скандали, към момента отново са заедно. Алисия и Жоро Станоев обаче нямат желание да се показват. Затова пък, майка му Лидия и фолк певицата заливат социалните мрежи с общи снимки и обяснения в любов. Като фолк дивата дори я обяви за сродната си душа.

Лидка Скалата е категорична, че Алисия е най- достойна за нейна снаха и не спира да я обсипва с всякакви подаръци. Бизнесдамата нямала проблеми с това, че фолк певицата има дете от друг мъж. Но вече настоявала младите да я зарадват и с общ наследник.

Единственият щекотлив въпрос обаче е кога Жоро Бирмата ще престане да гони певици и моделки по чалготеките. Въпреки че явно има чувства към Алисия, милионерският син все още не се е отказал от вредните си навици. И докато майка му обгрижва бъдещата булка, той сегиз- тогиз прегрешава с някоя силиконова изкусителка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *