Александър Сано разкри как предложил брак на Нели

sano-neli

Александър Сано разказа пикантности, както от своя личен живот, така и този на семейството си, включително и половинката му – Нели. Двамата живеят заедно повече от 5 години, дори вече правят планове за сватба.

Все още е тайна обаче кога точно ще се състои. Актьорът  е категоричен, че няма никакво намерение да остави чаровната си приятелка дори за миг. Дори когато участвал в „Къртицата”, не спирал да мисли за Нели. Извини се на децата си, че не е мислел толкова за тях, колкото за майка им. Въпреки че нямат брак, те имат две прекрасни деца.

sano-semeistvo

Докато бил в „Къртицата“, Сано диво ревнувал Нели, която по същото време се изявяваше в танцувалното шоу „Денсинг старс“ с партньор Атанас Месечков. Затова решил да й поиска вече официално ръката, след като излезе от „Къртицата.

Предложението за брак, което направил актьора  на половинката си,  било повече от вълнуващо – той поставил годежния пръстен на ръката й, когато тя все още спяла в леглото. Когато се събудила го видяла и останала очарована. Сега са заедно и споделят, че никога не са били толкова щастливи. Връзката им е по – здрава от всякога и са убедени, че не искат никога да се разделят.

Сано стана идол с ролята си на Косъма. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/LGpHBLa7wz4

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *