Алекс Богданска и Даниел Петканов си простиха изневерите! Ще пламне ли отново любовта им? Виж Тук:

aleks-bogdanska-11

Година след бруталния скандал, който сътвори Даниел Петканов, заради изневярата на Алекс Богданска, бившите напълно стопиха ледовете помежду си под покрива на „Вип Брадър“.

Двамата влязоха като върли врагове, но само за няколко дни започнаха да омекват един към друг. Лудия репортер се разкая за грозната си постъпка да разгласи изневярата на бившата си. А Сашка пък научи, че и Даниел й изневерявал по време на връзката им.

Петканов благодари на бившата си приятелка, че го е направила по- добър човек, докато били заедно. И призна, че е щастлив, че в момента делят един покрив.

Богданска пък започна да ревнува бившия си, като видя как другите дами от къщата кръжат около него. Но притесненията й, че той ще хареса друга, се оказаха неоснователни. Петканов призна, че за него Алекс е най- красивата жена в къщата, привлича го и дори може да предизвика романтични чувства у него. Бившата му пък не успя да скри как се усмихна до ушите, като чу думите му.

aleks-bogdanska-12

Съквартирантите пък се заеха да насърчат бившите влюбени да преоткрият чувствата си. Журналистът Антон Стефанов е сред най- напористите сватовници. Той успя да накара Александра да целуне Дани. Репортерът пък я прегърне страстно в знак на прошка.

Въпросът, който всички си задават обаче е: до каква степен бившите са истински и до каква степен играят? Със сигурност и двамата имаха нужда да си простят един на друг. Но дали може да се говори за възраждане на любовта им?

Едва ли. В момента, в който излязат от къщата и се върнат към нормалното си ежедневие, бързо ще се изпарят наченките на нежни чувства, които се забелязват в къщата. Александра официално има връзка с богатия италианец, с когото сложи рога на Дани. Петканов пък призна, че не е сигурен, че ще може да й има отново доверие. И двамата заявиха също, че семействата им са категорично против каквото и да е сближаване помежду им.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *