Албена Вулева обвинява майка си, че й объркала живота! Захажаева постъпила отвратително с нея, когато била на 19 г.:

Албена Вулева и майка й Людмила Захажаева са изключително близки. Но има едно- единствено нещо, което устата журналистка не може да прости на родителката си – принудила я да се омъжи!

Бившата водеща на „Сигнално жълто“ има един брак зад гърба си, но изобщо не обича да говори за него. А причината е, че изобщо не искала да го сключва!

Когато била на 19 години, Албена имала връзка с доста по- голям от нея мъж. Когато майка й научила, изпаднала в ужас от неофициалната им връзка. Затова Захажаева взела нещата в свои ръце и принудила дъщеря си да се омъжи.

Албена много съжалява, че послушала майка си, но нямала особен избор. Тв водещата признава, че по време на бракосъчетанието, вече си мислела как да се разведе и да се отърве от нежелания си съпруг.

Бракът не изкарал много време. Тв водещата не може да прости на майка си, че я накарала да се омъжи против волята си и дори я обвинява, че объркала живота й. Но и към днешна дата, Албена се представя с фамилията на бившия си съпруг.

Людмила Захажаева също не случила на мъж. Бащата на Албена бил голямата й любов. Запознали се като студенти в Санкт Петербург. А след това го последвала в България, след като се оженили. Той обаче ги напуснал, когато Албена била съвсем малка. При първото си участие във „Вип Брадър“, Захажаева намекна, че бившият й мъж имал проблеми с алкохола. Затова и до ден днешен, тя е пълен въздържател и не понася пияни хора.

След раздялата с бащата на Албена, той нито веднъж не се поинтересувал от дъщеря си. Тв водещата не го е виждала от дете. Но отдавна няма и желание да го прави.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *