Албена Михова пак забърса младо гадже – виж кой е той:

albena-mihova

Албена Михова пак си хвана младо гадже! Новата тръпка на актрисата е бившият футболист на „Славия“ Николай Колев. Двамата разкрива връзката си със серия от снимки във фейсбук.

Преди няколко месеца актрисата се раздели с дългогодишното си гадже Тома Здравков. Въпреки фрапиращата разлика от 12 години, двамата прекараха заедно цели седем години.

Новото гадже на Албена Михова е дори с една година по- млад от Тома. Николай Колев обаче смело демонстрира любовта си към талантливата актриса. Футболистът беше сред младите надежди на „Славия“ преди години. В момента играе в клуб на остров Ман.

Връзката им е от разстояние, но явно двамата добре оползотворяват времето си заедно. Албена Михова има син на 15 години и няма как да замине в чужбина.

albena-mihova-1

40- годишната актриса е имала изключително труден живот. Като ученичка остава кръгъл сирак. Започва да пее по заведения, за да се прехранва.

Когато завършва гимназия в родната Варна, заминава да учи актьорско майсторство в София. Талантът й не остава незабелязан и още преди да се дипломира влиза в екипа на „Хъшове“ на Слави Трифонов. Михова работи за предаването четири години и още две когато става „Шоуто на Слави“.

Албена обаче има много лоши спомени от работата си с Дългия. Отношението към нея се променя след като забременява. Уволнена е внезапно пет месеца след раждането на сина си. Малко след това обаче се налага да я върнат, защото не могат да й намерят заместничка. Михова е самотна майка и приема, въпреки мизерното заплащане. После обаче напуска, след като почти спират да й дават скечове.

По- късно талантливата актриса попада в екипа на Магърдич Халваджиян.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *