62-годишната Людмила – протеже на Маги Халваджиян

Чеченката Людмила Йовчева била сигурен финалист
Чеченката Людмила Йовчева била сигурен финалист

Най-възрастната участничка в „X фактор“ Людмила Йовчева е любимката на музикалния продуцент на предаването Дани Милев, научихме от осведомени.

Чеченката Люси, която от 40 години живее в България, но въпреки това трудно се справя с езика, щяла да бъде сред финалистите на шоуто, разкриха запознати със задкулисните игри в музикалния формат.

Людмила Йовчева Още щом я чул по време на кастингите, Дани Милев останал възхитен от гласа й. Житейската история лично издирил участничка на Людмила удивително му приличала на тази на шотландската певица Сюзън Бойл. Преди години безработната 48-годишна англичанка се появи в английския вариант на предаването и в началото предизвика насмешка и подигравки у журито заради неугледния си вид и възрастта си. За разлика от Люси обаче тя направи световен фурор.

В същото време фенове на отпадналите участници негодуват срещу оставането на чеченката в шоуто. Според тях тя заемала мястото на някой млад талант като рокаджиите Пламен и Таня, които можели да направят кариера след края на „X фактор“, докато еднообразната Люси трудно щяла да намери публика за руските песни, които изпълнява.

Сред най-върлите застъпници на чеченката бил продуцентът Маги Халва-джиян. Според запознати лично той я издирил и я навил да участва. Целта му била да върже пред екрана и по-възрастните зрители, защото така си гарантирал по-висок рейтинг на продукцията.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *