30 години Ралица от “Тоника” крие личния си живот

Ралица Ангелова със сина си, който вече е ученик
Ралица Ангелова със сина си, който вече е ученик

  Ралица Ангелова от „Фамилия Тоника“ започва да събира песни за самостоятелен албум. На 20 октомври брюнетката отпразнува рожден ден и поздрави гостите си с клипа на „Някой ден“. Соловата й песен извън проекта „Тоника“ е по текст на Александър Петров, музика Пламен Петков. Видеото се завъртя в няколко медии и спонтанно завихри любопитство и около самата изпълнителка.

Ралица обаче парира всякакви лични теми в интервютата си. Тя отказа да говори за личен живот и се измъкна само с общи фрази. Това е неин принцип от 30 години насам. „Старомодна съм в убежденията си, затова няма да навлизам в подробности за себе си.

Няма с какво да се похваля, освен с добро семейство. За любовта не трябва да се знае всичко – трябва да има и нещо загадъчно, нещо, което да те щипне в душицата“, лаконична е дамата, която изпълнява рефрена „Още има люлякови нощи…

"Тоника СВ" през 1985 г.
„Тоника СВ“ през 1985 г.

За нея все пак се знае, че е майка на 12-годишен син. Той е от дългогодишната й връзка с музикант, пътуващ в чужбина. Таткото на сина й Кристиян не е лице от телевизионните клишета на медийния свят. Любопитното е, че Ралица става майка по същото време, когато колежката й Милица става баба – в началото на новото хилядолетие. Разликата между двете звезди на „Тоника СВ“ е само две години.

Друга нейна тайна е, че години наред крие чудесна фигура. Появява се в рокли и костюми, но никога с къса пола. В началото на прехода, търсейки си работа в чужбина, певицата прави по-разчупена сесия. От нея лъсва, че краката й никак не са били за криене.

Ралица Ангелова от „Фамилия Тоника" „Новата ми песен може да се разглежда като продължение на „Люлякови нощи“. В нея също има много романтика, ще я усетят хората над 30-годишна възраст“, споделя Ралица. Тя е в “ТоникаСВ” още от създаването на групата през 1980 г. Родена е в Левски. И двамата й родители ползват езика есперанто.

Ангелова не смята да бърза с песните за самостоятелния албум, но чувства в себе си тяга да го направи. Това не означава край на работата й с „Фамилия Тоника“. Продължават ангажиментите й с Драго, Милица и Ева. Покрай рождения си ден Ралица се чува с бившия колега Емил Василев, участвал в „Тоника СВ“ през 80-те на мястото на напусналия Тео Шишманов. Днес русокосият с мустачки певец живее в САЩ.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "30 години Ралица от “Тоника” крие личния си живот"

  1. web hosting sites   10.08.2020 at 2:48

    This page certainly has all the info I needed concerning this subject and
    didn’t know who to ask.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *