Никол е секс тигрица!

госпожица Станкулова се готви за атака

Миловидната красавица Никол го раздава като секс тигрица. След като направи няколко признания за своите гаджета и как пребила едното, щото не е бил достатъчно мъжествен, въртиопашката вплете двама от съквартирантите в своите мрежи.

Красавицата размаха дупе пред Юлиян Константинов и сега синоптичката го върти на малкят си пръст. Отначало мацката загради Орлин Павлов и той се поддаде на нейния чар подозрително бързо.

Даже двамата имаха своя миг на усамотение. Докато останалите съквартиранти улисани в безумни спорове водеха битки, те се усамотиха в пушилнята. Какво се е случило под одеалото, дори всевиждащото око на Брадъра мълчи.

Никол Станкулова

Факт е, че след това красавицата се отдръпна от идола на тийнейджърките и налази Юлиян. Очевидно певецът не успя да задоволи страстните чувства на Никол и снощи мацката залитна по друг съквартирант.

Юлиян също веднага сви белия флаг на недостъпен мъжкар и превъзбудено я натисна в обятията си, което видимо допадна  на синоптичката, след което двамата ВИП брадъри се отдадоха на флиртче под завивките на двора.
ВИЖТЕ  ВИДЕОТО:

http://youtu.be/MxGo6g0D_d8

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *