18-годишният Атанас Колев се оплака: Мария Илиева ме тормози сексуално!

мария илиева наско

Поп дивата Мария Илиева практикува забранена хотелска любов с двойно по-младия от нея ученик Атанас Колев, на когото спокойно би могла да бъде майка. Известната със слабостта си към малки момчета певица мъкне невръстния ученик из хотелите във Варна, защото момчето все още живее в дома на семейството си и му е неудобно да прави секс под носа на майка си с нейна връстничка. Светски журналисти от Варна разкриха, че след всяко посещение в Морската столица Мария не пропускала да заведе малчугана в някой от луксозните хотели край Варна. Преди две седмици в хотел на близкия курортен комплекс Златни пясъци кака Мария се настанила сама, но към 2 през нощта, след като приключило участието й в местна дискотека, се върнала с 20 години по-малкия Наско, разказват служители в хотела.

Очевидно 18-годишния младок е бил хлътнал до уши по кака си Мара допреди два месеца, когато я запознал със семейството си. Пред тях обаче двамата излъгали, че са само колеги. За никой от аверите на начинаещия рапър обаче не било тайна какви ги вършат двамата калпазани под завивките.

наско мария

От скоро обаче Наско съжалява, че е подхванал ловстори с жена, наборка на собствената му майка. Кака му Мария, която за никой не е тайна, че е особено властна жена, непрестанно го ревнувала от всяка по-млада от нея засукана мома, която се завърти около него. Мария беснеела и от твърде приятелските контакти и непрекъснати телефонни разговори на Атанас с бившите му гаджета. Не е ясно чафка ли е изпила акъла на Мария Илиева, че да се хване с толкова млад мъж, но с необузданите си изблици на ревност определено пеницата е вкарала младежа в приключение, от което той се надявал да се измъкне по вазможно най-безболезнения начин. Пред авери Атанас Колев споделил, че има усещането, че е в „Биг Брадър“ и ревнивката следи всички негови действия, а най-вече контактите му с жени.

След като напуснели хотелската стая и се разделели, Илиева започвала да тормози петлето с телефонен терор. Държала да си приказват чрез видео разговор, за да може да наблюдава къде се намира Атанас.

„Тази Мария е пълна безсрамница! Изпя една песен с Атанас и сега го репресира жестоко! Ще го побърка горкото момче! И пред деня, и през нощта му прави проверки къде се намира, с каква компания е… Взможно е майчинският й инстинкт да се е пробудил. Ами, да вземе да си роди едно бебе! Но най-вероятно не й се ражда и за по-удобно си е прибрала направено вече и отгледано хлапе.“, коментират запознати с аферите на Мара светски репортери.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *