100 лева глоба, ако ядосаш Слави Трифонов

Слави Трифонов
Слави Трифонов

Умопомрачителни глоби раздава на непослушните си подчинени Слави Трифонов. Шоуменът, който от 13 години радва зрителите на Би Ти Ви, е въвел строги правила за екипа си и всеки, който волно или неволно ги потъпче, плаща 100 лева за неблагоразумието си.

Слави е строг, но справедлив, обсъждат го в телевизионните среди. Повод за коментарите е фактът, че глобите били еднакви за всички без значение с какъв статус са в шоуто на Трифонов. Наказанието било без оглед и на сериозността на провинението. Отделно разглеждал всяка молба за напускане като предателство и след като я подписвал, избягвал всякакъв контакт с подателя й.

Алекс сподели, че Слави често я наказвал
Алекс сподели, че Слави често я наказвал

Че водещият е въвел строга наказателна, но и поощрителна система в предаването си, разкри наскоро и бившата беквокалистка в бенда му Алекс Раева. Певицата, която днес работи и върти любов с диджей Дончо, призна все пак, че глобите, които е отнасяла от строгия Трифонов, са я направили по-дисциплинирана.

„Там се научаваш на точност на третия път, когато си платиш глобата, че си звънял по телефона или пък си си позволил да закъснееш с 5 минутки. Научаваш се на строга дисциплина. 100 лева беше глобата при Слави“, спомня си Алекс. Тя не крие ползите от строгия, но справедлив маниер на работа на Трифонов, но не отрича и минусите му. „За да може да те контролира, те държи с ниско самочувствие. При някои така върви, но при други не се получава. Такава разлика можеше да се наблюдава между мен и Деси“, коментира Раева и изяснява, че когато Слави кажел на колежката й Деси Добрева нещо от рода на „не ставаш“, тя светкавично го преодолявала, поправяла се и си извличала съответните поуки. Алекс съвсем не била толкова дебелокожа.

„На мен като ми каже няколко пъти „ще ти скъсам ушите“, или „що си такава изкуствена, бе“, аз се стресирам, притеснявам се, ставам изкуствена и превъзбудена наистина“, споделя певицата. Тя допълва, че когато напуснала шоуто, страдала от ниско самочувствие. Самооценката й завишил следващият й работодател продуцент Маги Халваджиян, който този телевизионен сезон я избра да води с Мария Игнатова музикалното състезание „X-фактор“. Именно Маги я убедил, че става за водеща и се справя със задачите си перфектно.

Жестоки глоби е плащал кажи-речи всеки от екипа на Слави. Именно това е и причината да си тръгне Любо Нейков. Той редовно отнасял санкции по 100 лева, а чашата преляла, когато точно преди лятото останал кажи-речи с половин заплата след като всичките му удръжки били направени. Огорчен, Нейков си тръгнал. „В момента най-много глоби отнасят Виктор Калев и Цветелина Грахич. Те са наказвани поне по веднъж в седмицата. Въпреки това не го приемат драматично, обръщат го на майтап“, разказват хора от екипа.

Санкциите често били и към сценаристите. Слави редовно си наумявал, че те пишат тъпи смешки и кастрел от заплатите им.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/LA8lyQoxGgw

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *