100 бона награда в тв шоу

Този сезон X FACTOR е с нова концепция
Този сезон X FACTOR е с нова концепция

  2 музикални риалити шоута ще вървят тази есен по телевизията. В началото на идната седмица по Нова стартира поредния сезон на X FACTOR. От 16 септември по TV7 пък тръгва амбициозното „Музикална академия“.

Този път концепцията на X FACTOR е сменена. За разлика от предишните издания, когато шоуто залагаше предимно на тийнейджърската аудитория, сега новият продуцент Магърдич

В шоуто на Маги Халваджиян ще журират (отляво надясно) Любо от „Те", Мария Илиева, Станислава Армутлиева и Заки от „Авеню"
В шоуто на Маги Халваджиян ще журират (отляво надясно) Любо от „Те“, Мария Илиева, Станислава Армутлиева и Заки от „Авеню“

Халваджиян иска да обърне фокуса към хората в активна възраст. Ще звучат и любими шлагери от 70-те и 80-те години. Известно смущение предизвика журито – продуцентката със спорна слава Станислава Армутлиева, певицата без хит, но с претенции Мария Илиева, Любо от „Те“ и позабравеният Заки от дует „Авеню“.

В „Музикална академия“ обещава да е по-интересно, най-малкото защото предаването ще е сблъсък на поколенията. В риалити шоуто ще участват 15 певци – 5 естрадни и поп легенди,

Графът е музикалният продуцент на "Музикална академия"
Графът е музикалният продуцент на „Музикална академия“

5 млади прохождащи таланти и 5 млади, но вече утвърдени певци.

Залага се на вечния конфликт между поколенията и различните вкусови предпочитания. Наградата за победителя е в размер на 100 000 лева. Известно недоумение буди фактът, че Графа е избран за музикален продуцент на шоуто. От TV7 го аргументират с факта, че той е властелинът на новите звуци.

Междувременно стана ясно, че Би Ти Ви са се отказали да правят „Гласът на България“. Евентуално шоуто може да възкръсне идната пролет.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *