„Мис България“ Маги Вълчанова с втора мъжка рожба през юли

Маги Вълчанова със сина си Румен

  Една от най-красивите представителки на титлата А „Мис България“ Маги Вълчанова ще дари бившия зет на Нора Ананиева с втора мъжка рожба до месец, научихме от сигурен източник. Терминът на манекенката е през юли, а лекарите й са категорични, че петгодишният й син Румен ще си има братче.

Негов баща е застрахователният бос Румен Георгиев. Манекенката сключи брак с него през 2011 г., три години след като роди на големия им син. Паметливи светски хроникьори припомнят пред журналисти, че навремето Георгиев се сродил с Нора Ананиева – вицепремиер в правителството на Андрей Луканов и една от лидерките на Българската ооциалистическа партия през 90-те години. Точно по средата им Румен се оженил за дъщерята на дипломираната в Софийския униоерситет юристка – Ани, и то навръх 9 септември.

Румен Георгиев с дъщеря си Нора от първия брак с Ани Ананиева

Самият Румен Георгиев също е наследник на род от сой. Баща му, известният проф. д-р Румен Георгиев-старши, е бил подуправител на БТБ, а също и начело на изникналата в зората на социализма и впоследствие фалирала „Минералбанк“. Ръководил е още международната застрахователна компания „Европа“ цели 10 години. Неговият баща Младен Георгиев също е бил банкер в Лом.

Твърди се, че след като забърсал Вълчанова, шефът на „Армеец“ се развел с Ана Ананиева въпреки опита за саботаж от страна на тъща си. Благодарение на връзките си по високите етажи на властта.

Нора Ананиева направила всичко възможно съдът да не разреши развода, понеже не можела да се примири с мисълта, че обичната й внучка, кръстена на нея, ще расте с разведени родители. Но връзките на Георгиеви се оказали по-дебели.

Маги и Румен на сватбата си

Маги и Румен все още не мислили как ще кръстят малкия си наследник, но това което се знае е, че миската е решила да ражда със секцио. По същия начин на бял свят се появи и баткото Румен. „Тогава не можах да родя нормално по медицински причини. Детето бе със седалищно предлежание и се наложи цезарово сечение признавала е красавицата, бивш талисман на националния отбор по футбол.

Терминът „седалищно предлежание“ означава, че бебето на Вълчанова е заело позиция за раждане с дупето напред. А такова раждане се счита за рисково, тъй като процентът за усложнения е значително по-висок в сравнение с главичното предлежание. „Тогава лекарите ме предопредиха, че ако желая да имам второ дете, раждането, отново ще трябва да бъде със секцио“, споделила пред приятелки миската наскоро.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *