„Всяка неделя” с Кеворк Кеворкян тръгва по Нова Телевизия!

Всяка Неделя

Една от телевизионните легенди на България – журналистът Кеворк Кеворкян, ще възкръсне с култовото предаване „Всяка неделя” в ефира на Нова ТВ. Шефовете се договорили с мустакатия арменец да пусне предаването още в началото на септември.

Този път легендарното предаване ще се върне към оригиналната концепция, позната на поколения българи. Ще се върнат рубриките „Събеседник по желание”, ще има и телемостове с други телевизии и държави. Студиото също ще е пълно копие на старото студио номер 5 от БНТ, графичната опаковка, джинглите и естествено часът и денят на предаването – всяка неделя от 17.00 до 19.00 ч.

Продуценти на Кеворк Кеворкян ще са Иван и Андрей с тяхната продуцентска къща „Междинна станция”. Преди години предаването на Кеворк рязко се отличаваше от другите предавания по единствената тогава Национална Телевизия.

Кеворк Кеворкян

То беше нещо като своего рода социален отдушник. Сега отново ще си припомним култовото предаване и искрено се надяваме да е по-интересно от предните опити за възраждане, да е по-остро и социално насочено и естествено да е по-добро и от Почивна Станция, имаки предвид продуцентите на сегашното издание.

Нова телевизия отново удари десетката, докато БТВ и ТВ 7 все още разчитат на старите си предавания и любовта и рутината на зрителите. Но едва ли ще ги задържат дълго, ако се осланят на досегашните си предавания. Определено Нова ТВ прави силна заявка за есенния сезон!
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/sSs75XTYLK8

Още сензации:

loading...

Един отговор за "„Всяка неделя” с Кеворк Кеворкян тръгва по Нова Телевизия!"

  1. schiler   22.01.2017 at 11:36

    А Пинко ще пускат ли преди „Събеседник по желание“?

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *