Яна Маринова стана рекламно лице на резачки!

Яна Маринова

  Яна Маринова се превърна в истинска сензация за рекламните агенции. Клиентите им са силно привлечени от натрупаната слава на актрисата покрай участието й в „Стъклен дом“ и другите й телевизионни изяви.

Оказва се обаче, че дори и преди да я застигне голямата популярност, Яна краси десетки календари на големи фирми. Ние успяхме да се сдобием с един от тях, на който ясно се вижда как още през 2007 година Маринова е заснела фотосесия за известна марка дърворежещи машини. На избрания кадър красавицата е с по-тъмна коса, оскъдно облечена, с вдигнат крак и широка усмивка. Целта е да се продадат възможно най-много резачки за дърва, като потенциалните клиенти биха сметнали, че те вървят най-вероятно в комбинация с подобна засукана мадама.

Актрисата е звезда дори и в Албания

Яна е подпряла на бедрото си огромната машина, а на главата й има слушалки.

Това не е единствената й изява като рекламно лице. През изминалата година тя се е включила в телевизионен клип на най-големия мобилен оператор в Албания. Сюжетът е следният: Яна влиза в сервиз, където млад монтьор започва да й обяснява какво се случва с автомобила й. Нашенката не схваща и дума, а женски глас накрая обявява, че няма нужда от подобно разкарване, след като можеш да изслушаш всичко това и по телефона на ниските тарифи на телекома. Любопитното е, че заради езиковата бариера, Яна не говори в клипа.

Две години по-рано пък зрителите у нас редовно я виждаха в друго нейно популярно амплоа – на каскадьор. Това се случваше в реклама на известна марка паста за зъби. В нея Яна ни убеждаваше, че в този тип професия е задължително да имаш бляскава усмивка и да поддържаш перфектен външен вид.

Малко преди тази изява тя е била и рекламно лице на марка бира, като ликът й се е разпространявал само в Канада. Мнозина твърдят, че тези ангажименти на хубавицата й осигуряват доста приличен доход, който заедно с хонорарите от „Стъклен дом“ и от скоро стартиращия „Фамилия“ по Би Ти Ви ще циментира статута й на една от най-високоплатените телевизионни звезди у нас.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *