Яна Акимова и Петко Димитров заживяха заедно

Яна Акимова и Петко Димитров

  От няколко дни чаровната танцьорка е станала жителка на столичния квартал „Владая“, кълнат се пред журналисти наблюдателни съседи.

Въпреки медийните откровения на Яна, че с Петко са само сценични партньори, а интимният й такъв продължава да бъде Орлин Павлов, неговият апартамент от скоро пустее за лъчезарната усмивка на Акимова.

Шампионката по танци напуснала жилището на попидола още преди старта на риалити формата. „И без друго нямаше много вещи в апартамента на Орлин обичайните – пижама, четка за зъби, анцуг за вкъщи…“, казват комшии на Павлов.

Яна заряза Орлин без да й мигне окото

Доколкото може да им се вярва, Яна си събрала нещата в отсъствието на Орлин, на когото му дошло като гръм от ясно небе. По време на бягството й романтичният изпълнител бил из страната на участие. А когато се върнал, грохнал и уморен от път, съвсем се сдухал, когато съседката му позвънила за да предаде завещанието на Акимова – ключа й от апартамента му.

Талантливата артистка вече размахва ключодържател с металното пособие за отваряне на Петковата врата. Последните дни властелинът на нощния живот в София не се прибирал сам, сутрин също не напускал имота си без Яна.

Петко и Яна не се свенят да демонстрират, че не се разделят и през свободното си от репетиции време

„По цял ден са заедно, за да си отработват танците, едва ли и нощно време продължават да репетират в къщата на Петко разсъждават владайци.

Направило им впечатление, че няколко пъти засичали танцьорката да пристига с пълни торби, напазарувани от най-близкия хипермаркет. Сутрин пък изхвърляла чувала с боклука, без да звезделее и да се мръщи на тази иначе черна за много примадони работа.

Историята помни, че дамите, пробвали безуспешно да се превърнат в стопанки на къщата във Владая, не са една и две. Първият опит е на „ефирната господарка“ Мария Игнатова, с която Петко има син – Виктор. След нея ергенът тества Преслава, Ели Гигова, Бояна Маринова, Меги Колева… Нито една не успя да превземе дома му.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *