Явор Бахаров прежали Луиза с Маргарита!

Явор Бахаров

Къдрокосата звезда смени Луиза Григорова с Маргарита. Явор Бахаров даже пусна няколко свои снимки с крехката блондика в интернет. На снимките се вижда, че звездата от „Стъклен дом“ е прегърнал тайнствената млада дама.

Сега става ясно, че момичето е от Пловдив и е на 21 години. Казва се Маргарита Петрова и в момента е студент в Пловдивския Университет, специалност компютри и турски език. Маргарита е завършила вечерна гимназия и според мълвата е доста популярно лице сред пловдивските нощни клубове. Новата любов на Явор дори за известно време е била и манекенка в няколко модни ревюта.

Маргарита Петрова

Според приятелите на къдрокосата звезда, той е намерил утеха в обятията на Маргарита след тежката си раздяла с Луиза преди близо месец. Луиза също намери заместник на Явор, това е рапърът Лош MC с когото се задушила на Елевейшъна. А Явор и Маргарита се знаели от пловдивския театър, след спектакъл с негово участие.Сега двойката изживява последните си любовни трепети на плажа, преди Явор да започне работа за есенният театрален и телевизионен сезон.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Fxo9XHkPNuM

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *