Юлияна Дончева се сбабичоса

Само едно нещо издава, че еле­гантната Юлияна наближава 48 години - двойната гуша под брадичката й.

  Въпреки усилията си да изглежда млада и във форма, някогашната манекенка Юлияна Дончева не може да спре напълно времето.

Бившата депутатка и тв водеща, която след броени дни ще празнува 48-ия си рожден ден, вече има белег на остаряване – пуснала е двойна гуша. Висналата кожа под брадичката й бе заснета от папараци на в столичен мол, в чийто суши бар известната дама бе седнала да обядва.

Като цяло обаче за възрастта си Юлияна изглежда повече от добре. Фигурата й е все така елегантна, а лицето – красиво и чаровно. Добре поддържаната външност на Дончева е едно от логичните обяснения защо тя си има млад мъж, с какъвто връстничките й не могат да се похвалят.

Дончева и нейна приятелка дълго разглеждаха менюто в суши бара, преди да си изберат какво да хапнат.

Преди време ексдепутатката шашна с признанието, че в миналото е заковавала кантара на 100 кг. Излишното тегло натрупала, докато била бременна със сина си Йоан-Дако, който днес е на 18. Впоследствие й били необходими няколко години, за да възвърне манекенската си фигура. Това станало с помощта на изтощителни диети и тренировки.

За да не се окръгли отново, Юлияна и досега прекарва всекидневно поне по час във фитнес залата. Килограмите й понастоящем са 50 и както се вижда от снимките, са разпределени по най-добрия начин върху тялото й.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *