Юлияна Дончева заревнува лудо Стъки! Спипала го с русо изкушение

Юлияна ДончеваЮлияна Дончева е сложила  юлара на съпруга си Станислав Недков – Стъки и следи всяка негова стъпка.

Бившата манекенка, която доскоро беше широко скроен човек и имаше безгранично доверие в по-младия си любим, сега се е превърнала в истерична и подозрителна съпруга. Тя проверява телефона му, следи съобщенията му, а когато той е извън къщи, непрекъснато му звъни, за да се увери къде е.

Семенцата на съмнението посял жълт вестник, който публикува снимка на Станислав. На фотоса той влиза в хотел под ръка с пищна блондинка.

Всеки би се изнервил от подобен кадър. Дори спокоен човек като царската депутатка.

Не е ясно какви обяснения е дал ММА- боецът на съпругата си, но тя коренно е променила отношението си към него. Станала е подозрителна, подлага на съмнение всяка негова дума. Особено като тръгнаха слухове, че й изневерява непрекъснато с млади красавици и го прави достатъчно прикрито, за да не я дразни.

Юлияна СтъкиЗасега Стъки твърди, че русата фурия била негова сътрудничка и имали само служебни отношения. Но как ги развиват в хотел, не е ясно.

Доста по-възрастната от съпруга си Дончева е сериозно обезпокоена. Тя мина 50-те години и въпреки че роди дете на любимия си, не смята, че само синът им може да го задържи при нея.

Водещата дори тръгнала на всякакви козметични процедури, за да изглежда по-млада и привлекателна, но червеят на съмненията продължавал да я гризе.

За да я успокои, Стъки се прибирал през вечер с букет цветя и я уверявал, че я обича.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *