Юлиан Константинов лудо влюбен в Никол Станкулова

Юлиан Константинов

  “Биг Брадър“ напълно промени живота на оперния певец Юлиан Константинов, вече почти месец той не може да се пребори с чувствата, които изпитва към синоптичката на Нова телевизия Никол Станкулова. Мераците, които басът трудно контролира, дори заплашват да развалят семейството му.

Ако е знаела колко е влюбчив мъжът й, съпругата на Юлиан Константинов – Юлия, едва ли е щяла да го пусне толкова лесно да влезе в Къщата. Двамата с оперния певец се познават още от най-ранна младост, когато се срещат в трамвай №9. Преди това техни познати се опитват да ги сватосат по фотографии, но безуспешно.

Никол Станкулова

Чак след като се виждат на живо, двамата решават да се съобразят с капризите на съдбата. „Точно се бях уволнил от казармата. Тя беше ученичка и имах представа как изглежда, защото я бях виждал на снимка. За първи път стоях пред нея в трамвая, но не посмях да я заговоря. Като се прибрах вкъщи, взех телефона й от брат ми. Обадих й се и тя също ме позна“, спомня си Юлиан.

След онова обаждане двамата стават гаджета и карат така 10 години. Макар да заживяват заедно, не бързат да минат под венчило. Сватбената им церемония в „Александър Невски“ е чак през 1998 г. на 10-годишнината от първата им среща. Синовете им Георги и Никола се раждат малко след сключването на брака.

По време на престоя си в Къщата Юлиан неведнъж показваше, че е пленен от дългокраката манекенка Никол, с което даде поводи за много приказки сред звездите. Макар синоптичката да не изпъкваше с интелект, по-голям от този на Златка, към звездата на Нова телевизия Константинов подхождаше далеч по-търпеливо. Той често придърпваше Станкулова в своя отбор за игрите.

Романтичната им заигравка бе разобличена при едно от наказанията им – да спят на открито в двора на Къщата. Тогава чувствата на оперния ас към манекенката съвсем избуяха. Константинов усети възможността да се доближи максимално до Никол, без тя да може да му се опъне, и не се поколеба да се възползва от шанса.

Далеч от укорителния поглед на семейството си, той достигна до момент, в който едва не се обясни в любов на хубавицата.

Константинов се сгуши в Станкулова която пък не се опита да го отблъсне. Той дори се заигра с косите й, а след това нежно я притисна през кръста, сякаш са истинска двойка.

Действията на Юлиан предизвикаха лавина от възмущение в публиката. Укорите към него заваляха, задето децата му са станали свидетели на интимните му трепети. Точно това бе и една от основните причини певецът да бъде изгонен от Къщата.

В скорошно свое гостуване в Нова тв Юлиан отново си позволи да потърси вниманието на Никол. Докато с Ники Кънчев и останалите участници в риалитито коментираха поредните изгонени от „Биг Брадър Ол Старс“, оперният се набута плътно до Станкулова на канапето. Това никак не се хареса на синоптичката, която едва дочака края на лайфа, за да се откопчи от вниманието на ухажора си.

„Със сигурност това, което Юлиан Константинов търси в Никол, не е само приятелството й. Тя обаче си има богато гадже, което не е готова да загуби заради женен мъж“, коментират под сурдинка в коридорите на Нова телевизия.

 

Жена му избра синоптичката за красавица №1

Юлия, съпругата на Юлиан Константинов, се оказва доста широко скроена личност. Бизнес дамата се занимава с мениджмънт на интернет сайтове, а наскоро в един от тях бе публикувана класация за най-красивите българи на 2012 г. Там в категорията „Жени“ убедително води именно си-ноптичката на Нова телевизия Никол Станкулова, по която оперният певец вехне в последните няколко седмици.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Юлиан Константинов лудо влюбен в Никол Станкулова"

  1. Иван Димитров   16.01.2013 at 22:28

    Ако това за Юлиан Константинов е вярно,не той да зареже операта,а трябва да бъде зарязан от всякакъв вид медии. Станкулова май може дъщеря да му е по разлика в годините.
    Той между другото дали се гледа сам в ТВ участията му? Болезнено дразнещ.Лично аз точно заради неговото участие в „Аз обичам България“ спрях да го гледам.

    Отговор
  2. Pingback: free keto diet plan for beginners

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *