Юлиан Константинов зарязал операта заради жена си

Юлиан Константинов

  Телевизионната слава про­меня човек до неузнаваемост. Доказателство за това стана Юлиан Константинов. Симпатягата, който до скоро имаше имидж на голям ерудит с кариера на световни оперни сцени, днес е сино­ним на разбесняла се мутра и простак, готов по всяко време да раздава шамари на улицата.

 Капитанът в шоуто „Аз обичам България“ и брат на волейболиста Пламен Константинов си навлече обществения гняв, след като удари шамар на неви­нен човек, по случайност водещ от БНТ, задето му направил забележка, че е паркирал неправилно джи­па си. Звездата от ефира на Нова толкова се ядосал, че на мига шамаросал граж­данина, който изобщо не очаквал такава реакция от минаващия за интелигент Юлиан. Приближени до оперния певец обаче не са изненадани от агресивното поведение.

 Според тях то се дъл­жи на факта, че у дома си Константинов няма думата. Жена му го командори тол­кова, че решава не само семейните дела, но и това в каква насока да се развива самият той.

 Докато прави звездната си кариера, Юлиан е придру­жаван навсякъде от люби­мата си Юлия. Амбициозната блондинка не изпуска мъжа си от поглед, но впослед­ствие решава, че е време и тя да се захване с нещо сериозно. След раждането на двамата им сина основава популярен сайт за мода, кул­тура и лайфстайл и собстве­на рекламна агенция. Всичко това не й позволява да пъ­тува заедно със съпруга си и преди няколко години го принуждава да се откаже от кариерата на оперен певец. Подучен от нея, самият Юлиан твърди, че не му е мъчно за сцената и решението си е било негово.

  „Винаги единият от двойката е принуден да жертва много, в името на кариерата на другия. Не исках да поставям жена ми в тази позиция.

 На първо място за мен е семейството. Слава Богу, обиколил съм всички големи театри, изпял съм почти всички роли“, придава си важности побойникът.

 Преди да набере популярност от развлекателното предаване на Нова, Юлиан е известен с факта, че е брат на волейболния ас Пламен Константинов. Роден е през 1966-та и е батко на спортиста с цели 7 години. За разлика от брат си, който все още е в редиците на заклетите ергени, по-големият Константинов отдавна се е задомил. Среща жената на живота си преди 20 години. Историята им започва по не много романтичен начин – докато се лашкат по линия на трамвай 9 в столицата. Току-що уволнилият се от казармата Юлиан заглежда русокосата хубавица и веднага се сеща, че тя е позната на брат му и я е виждал на негови снимки. В трамвая обаче не посмява да я заговори. Прибира се вкъщи и първата му работа е да разпита Пламен за госпожицата. Волейболистът услужливо дава номера на батко си, който не се поколебава да й звънне. Оказа се, че мацката също го помни и лесно се навива да се видят на среща. 

С жена си Юлия и синът им

  На първото им излизане разбират, че помежду им има доста съвпадения. Ос­вен че са адаши, понеже тя се казва Юлия, братята им ръщо носят еднакво име – Пламен, и са учили в един клас.

 След няколко срещи Юли­ан и Юлия стават официални гаджета. След десет години решават да се оженят.

 Голямата радост на семей­ството са двамата им синове Георги и Никола. Никой от тях обаче не е наследил певческия талант на татко си. Когато първородният на­следник бил малък, Юлиан Константинов го пробвал и го завел на опера.

 На детето толкова му доскучало, че се изцепило в залата „Тате, тъпо ми е!“.

 След случката Юлиан не си и помислил да води повече децата на опера.

 Самият Юлиан се запалва по оперната музика покрай чичо си Борислав Бойчев, който е баритон в Старозагорската опера. „Мислех, че ще мина метър. Ще взема 2-3 урока и ще ме оставят на мира, но се запалих“, признава капитанът от „Аз обичам България“.

 Любопитна подробност е, че още от малък той бил неудържим и често посещавал Детска педагогическа стая.

Алеко Константинов

  „Винаги съм бил палав, не съм от спокойните и уравновесени хора. Все имах незадоволително поведение. На отговорника на детска педагогическа стая му беше писнало да се занимава само с мен. Бях сменял няколко училища. Последно учих в спортното „Олимпийски надежди“, но ме прехвърлиха в Хладилния техникум. В осми клас направих група, която кръстих със скандалното за онези времена име „Кокаин“. Не мислите, че съм се друсал, вдъхнових се от песен на Ерик Клептън. Свирех на електрическа китара и всички ми викаха Пърпъла. Операта дойде чак след казармата“, обобщава Юлиан.

  

Роднина е на Алеко Константинов

 Малцина знаят, че Юлиан Констан­тинов и не по-малко известният му брат Пламен са потомци на Алеко Кон­стантинов. Кръвната връзка е от там, че прадядо им Иван се падал племенник на писателя и дори бил кръстен на не­говия баща Иваница. Никой от рода не наследил таланта на автора на „Бай Ганьо“, което обаче не пречи всички да се гордеят с това, че са негови по­томци.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Юлиан Константинов зарязал операта заради жена си"

  1. Leek   27.05.2012 at 4:21

    НЕ ПИШЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТОВА ПАРВЕНЮ НЕНОРМАЛНО.

    Отговор
  2. ая   07.10.2012 at 18:20

    И тоя е поредният простак със самочувствие.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *