Юлиан Вергов кара колело по розови боксерки!

Приятел на Юлиан Вергов му прави компания в колоезденето по столичните улици

  На Юлиан Вергов не важи максимата: „Не ме гледай кой съм, а каква кола карам“. Докато колегите му се надпреварват да се фукат с автомобилите си, актьорът от „Стъклен дом“ се придвижва из столицата с велосипед. Една от последните му разходки на две колела бе заснета тези дни от папараци.

В горещия августовски ден Юлиан въртеше педалите по столичния булевард „България“, а компания му правеше негов приятел с розово колело. Актьорът бе дегизиран с тъмни очила и шапка с козирка, но не остана незабелязан от околните, фенки на „Стъклен дом“ бързо разпознаха любимеца си и любопитно започнаха да го оглеждат. В един момент дори избухнаха в смях. Защо ли?

Вергов бе яхнал велосипед с розова украса по рамката и носеше къси чорапи в същия десен.

Вижте боксерките в розов и син десен

От бермудите му пък закачливо се подаваха шарени боксерки. И в тях преобладаваше розовото, макар да имаше и сини райета.

Барби стилът е любим на Юлиан, а и самият той не крие това. Неотдавна актьорът втрещи почитателките си, разказвайки забавна история от снимачната площадка на филма „Четвъртият вид“.

Вергов провалил любовна сцена в продукцията с розовите нокти на краката си. Именитата му холивудска партньорка ги зърнала и прихнала. Заради избухването й креватният епизод трябвало да бъде презаписан.

Юлиан се придвижва с велосипед, защото има фобия от автомобилни катастрофи. Преди време той преживял инцидент с кола, при който счупил и двата си крака. От тогава предпочитал колелата. Моторно превозно средство карал само в краен случай, когато много бързал за някъде.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *