Юксел се връща в Нова телевизия?

Докато чака Дарина Сарелска, водещият нервно пуши и цъка есемеси на една от пейките близо до паркинга.
Докато чака Дарина Сарелска, водещият нервно пуши и цъка есемеси на една от пейките близо до паркинга.

 

Титулярният водещ на информационните емисии в Би Ти Ви Юксел Кадриев се срещна тайно с шефката на новините в конкурентната Нова телевизия. За негов лош късмет обаче рандевуто бе засечено и запечатано на снимки от бдителни папараци.

Юксел внимателно изслушва Сарелска. В този момент тя може би му предлага значително убеличение на заплатата.
Юксел внимателно изслушва Сарелска. В този момент тя може би му предлага значително убеличение на заплатата.

Явката на водещия с Дарина Сарелска бе на паркинга пред Би Ти Ви, но мястото бе така избрано, че да е далеч от входа на телевизията. Влизащите и излизащите от медията много трудно можеха да забележат, че Юки разговаря делово с представителка на конкуренцията.

Докато чакаше колежката си от Нова, топ новинарят сърбаше кафе и нервно пушеше, седнал на една от пейките. Явно си даваше сметка, че това, което предстои да направи, е равносилно на предателство към сегашните му работодатели.

Разговорът току-що е приключил. Сарелска тръгва към Нова телевизия, а Юксел - към паркинга, където е оставил на съхранение велосипеда си.
Разговорът току-що е приключил. Сарелска тръгва към Нова телевизия, а Юксел – към паркинга, където е оставил на съхранение велосипеда си.

Уви, разговорът с Дарина Сарелска не остана незабелязан за някои Би Ти Ви труженици. Зърнали Кадриев с дама от „вражеския лагер“, те се опулваха и ченетата им увисваха от изненада.

Заради зачестилите трансфери на служители на Би Ти Ви в други телевизии в коридорите на най-гледания частен канал веднага тръгна слухът, че и Юксел се гласи за нова работа.

Седалката на велосипеда се е сплескала под наедрелите
Седалката на велосипеда се е сплескала под наедрелите форми на Кадиев

Според вътрешноведомствената мълва на конспиративната среща Сарелска кандърдисвала Юксел да се върне отново в Нова телевизия, където работеше в началото на звездната си кариера. Госпожата предлагала значително увеличение на заплатата, както и повече свободно време.

Повечето пари не са без значение за водещия. В последните години той бе затънал в дългове и трябваше доста да се лишава, за да оправи батаците си. Една евентуална нова заплата ще му позволи да поеме глътка въздух във финансов аспект.

След като срещата на Кадриев с Дарина Сарелска приключи, той се метна на велосипеда си и отпраши към дома си в столичния квартал „Павлово“. Вече половин година Юксел се придвижва из софийските улици с колело, защото през март удари подпийнал колата си в такси, маневрирайки на паркинга пред Народното събрание. В резултат книжката му бе отнета. Заради признатата вина и чистото съдебно минало, водещият на Би Ти Ви новините се размина само с временно лишаване от шофьорски права и условна присъда от 3 месеца с 3-годишен изпитателен срок.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *