Юксел Кадриев рида неудържимо на погребението на Калата!

Кадриев плачеше неудържимо по време на цялото поклонение, докато взимаше интервюта от опечалените близки и приятели на Калоянчев

  Юксел Кадриев плака най-неудържимо от всички опечалени на поклонението на Георги Калоянчев миналия петък. Сълзите на водещия не спираха да текат повече от час и накрая той буквално се поду от рев. Театрали пък се чудеха кого по-напред да утешават – Валя, вдовицата на Калата, или Юксел, който в ролята на репортер на Би и Ви ги питаше за последните им думи към великия актьор.

Дори пред камерата обаче Кадриев трудно удържаше напиращата през очите му тъга и накрая се наложи да бъде заменен от свой колега с микрофон в ръка. Изпитанието да слуша словата на скърбящите за Калоянчев негови колеги и близки се оказа твърде голямо за Юксел.

Той хълцаше от мъка и хлипаше на моменти шумно, препитвайки опечалените идващи на поклонението на актьора, видя и фотограф. Нервите на водещия толкова се опънаха от тъжното събитие, че в един момент дори реши да се оттегли и да потърси утеха в никотина. Юксел започна да припалва цигара от цигара, бършейки течащите в порой сълзи. Дори тютюнът трудно успокои мъката му и чак след половин час и над 10 изпушени цигари водещият успя да се окопити.

Щом грабна микрофона да интервюира приятелите на Калоянчев обаче, Кадриев отново се разчувства. Христо Мутафчиев, който излезе окопитен от залата за опелото, се разплака и при вида на разстроения Юксел. Сълзите на водещия трогнаха също Евтим Милошев, Любо Нейков, а Георги Мамалев захлипа с глас, виждайки подутия от рев новинар.

„Всички плакахме много! Няма човек, който да бе на поклонението и да сдържи сълзите си за Калата“, коментираха разчувствани актьори.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *