Юксел пребори дисковата херния след три операции

Юксел Кадриев

  След тежко лечение от остра дискова херния водещият от Би Ти Ви Юксел Кадриев пребори коварната болест и в началото на седмицата се върна на екрана.

Кадриев дълго се възстановяваше от двете поредни операции, които претърпя. Въпреки редовната рехабилитация, в началото той не се повлия достатъчно бързо от нея. Специалистите, които се грижат за Юксел, му забраниха да шофира и да използва таксита. Забраната трябва да се спазва стриктно, тъй като водещият има затруднения с движението.

Проблемите на Кадриев с дисковата херния не са от ден и два. Първата операция той претърпява още през 2008 г. От началото на годината обаче състоянието му се влошило сериозно и наложило последвалите операции за освобождаване на прищипани нерви.

За неотдавнашното сериозно влошаване на здравословното му състояние допринесло и връщането му на екран за седмица непосредствено след втората операция, категорични са медиците от ВМА, където се лекува водещият.

Тогава Кадриев влезе в студиото вместо да последва лекарските заръки да си почива и да се движи възможно най-малко.

Въпреки болките Юксел не паднал нито за миг духом категорични са негови близки. Той вече се върна на работното си място, където по време на лечението му го заместваше колегата Ивайло Василев, заради което плъзнаха слухове, че едва ли не Кадриев няма да води вече новините. Напук на зложелателите, той не само пребори болестта, не се поддаде на атаките на бившата си съпруга Бонка, която има претенции за отглеждането на дъщеричката им.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Юксел пребори дисковата херния след три операции"

  1. аз   15.07.2012 at 20:42

    „През последния месец ръководените от вас издания се занимават активно със здравословното ми състояние. Както винаги, без да се съобразявате с основните правила на журналистиката, изписахте страниците си с лъжи и измислици. Забравяйки, че здравето на всеки един, включително и вашето, не е даденост, си позволихте да ме „парализирате” и да очертаете най-мрачни прогнози. Освен че не спазвате етичните и професионални норми сте забравили и човешките. В този момент заедно със семейството ми, вместо да се боря за здравето си се налага да оборвам публикациите ви и да успокоявам дъщеря ми, че написаното от вас е долна лъжа, с която продавате вестниците си.“ – Юксел Кадриев.
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=254862234613344&set=a.129539523812283.18575.128477837251785&type=3&theater

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *