Ще се пенсионира ли Ники Кънчев?!

Ники Кънчев и Памела Андерсън на влизане във "ВИП Брадър"

  “Биг Брадър“ свърши. В понеделник вечер официално беше сложен край на „Ол Старс“ сезона на риалитито, тръгнал веднага след двумесечното ВИП издание. Победителите станаха ясни, наградите бяха раздадени, камерите загаснаха, а Къщата потъна в мрак.

Пред зрителите остана само един въпрос – какво ще стане с водещия Ники Кънчев?

За разлика от преди, изявите му сега еднозначно се определят от всички като провал. „ВИП Брадър“ 2012 и последвалият го „Биг Брадър Ол Старс“ може би са най-големият срам, който водещият е брал пред голяма аудитория, откакто е започнал телевизионната си кариера. Ники се изложи така запомнящо се, че ще му трябват поне няколко месеца, за да забрави за резила, който сътвори пред изминалите седмици.

Ники Кънчев се заиграва с макет на Памела Андерсън, но като я видя на живо си глътна езика

Всичко започна през септември, когато за откриването на „ВИП Брадър” у нас дойде световната знаменитост Памела Андерсън.

Сексбомбата стана първата чуждестранна звезда, взела участие в родния формат.

Вместо да я посрещне подобаващо обаче, Ники буквално си глътна цялата граматика на сцената. „Катинарчето“ на Нова се чудеше какво да прави пред красавицата и забрави дори минималните си познания по английски език. Затова и не разбра тънкия намек на Пами, че слушалката в ухото й не работи. Не усети и че блондинката се изнервя с всяка минута и вместо да бъде галантен и внимателен, започна да я разхожда като мечка на синджир пред крещящата публика. Накрая, за капак, попита дали гърдите й са истински, което беше последната чаша в търпението на Памела. Звездата толкова се ядоса, че за малко да шамароса ошашавения Ники, който побърза да я изпрати към Къщата, където пък Пам се натъкна първо на стеснителния Къци Вапцаров.

С Нико Тупарев

Екранните неволи на Ники Кънчев обаче не свършиха дотук. През последните месеци нямаше лайф на „Биг Брадър“, в който водещият да не направи гаф. Лапсуси, объркване на сценария, размяна в реда на излизащите участници бяха само детайли от издънките на шоумена. При всяка такава той смутено поглеждаше към мониторите в студиото, очаквайки да чуе разпореждане от дежурен редактор или режисьор на лайфа.

После подминаваше гафа и се правеше, че нищо не е станало. Ники обаче лижеше само себе си, докато зрителското недоволство набъбваше като лавина след всяко предаване.

Редовните зрителите на Нова обаче не бива да въздъхват с облекчение, ако мислят, че краят на „Биг Брадър“ значи точка и за Ники Кънчев. Напротив с гафове или без, той е една от емблемите на медията, която няма да изпусне златната кокошка от полога си. Още от сега по коридорите на телевизията се носи слух, че шоуменът ще се върне на екран след по-малко от месец. Според информацията тогава ще започне нов сезон на друг известен формат – „Стани богат“, на който Ники е лице от 12 години.

Положението на водещия е бетонирано и по друга линия – и малките деца знаят, че той е първа дружка с Нико Тупарев. Маститият продуцент навярно няма да остави адаша си без работа и ще се погрижи да му осигури изява на всяка цена, било то и в предаване като свалената от ефир тъпотия „Ники Кънчев под наем“. За противниците на Ники отсега трябва да е ясно, че изгледи 52-годишният шоумен да се пенсионира в скоро време няма. Преди да се заеме с нови ангажименти обаче, Ники ще си даде почивка от брадърската дандания.

С изключение на предаването си в ефира на „Дарик“, водещият е освободил програмата си от други задачи, за да може да се посвети на семейството си. Плановете на звездата са да изкара идващите празници само с двете си любими жени – половинката Даниела и щерка им Мари -София, за чиито подаръци ще отиде по-голямата част от заработения хонорар на Ники Кънчев, излизащ на близо 40 бона за изданията ВИП и „Ол Старс“ на „Биг Брадър“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *