Ще се откаже ли Елена Паришева от кариерата заради семейството

Елена Паришева и Ивелин Попов

  Една от най-големите мис­терии в чалга индустрията продължава да е неразкрита. Бебето на фолк звездата Елена Паришева и на футболиста Ивелин Попов сякаш никога не се е поя­вявало на този свят.

До момента не е изтекла абсолютно никак­ва информация за него, а почти невъзможно е да бъде намерена негова снимка. Родни списания са се надпреварвали да предла­гат големи суми за първите кад­ри на малкия със звездните му родители, но те са категорични, че няма да продадат детето си за нищо на света. Чак когато се по­чувстват готови, евентуално ще го покажат.

 Самата Елена се от­даде на пълно добро­волно отшелничество, след като забременя миналата пролет. От­тогава тя преустанови всички свои участия,

спря да записва песни отложи издаването на почти готовия си тре­ти самостоятелен ал­бум и напусна стра­ната. „Елена дойде на среща в Димитров­град при шефа Митко Димитров, съобщи му, че ще става майка и иска да се отдаде на почивка, докато дойде време за щастливото събитие“,  разкриват запознати от му­зикалната компания. Тя дала уверение, че малко след раждането ще възобнови служеб­ните си ангажименти, но близо половин го­дина след събитие­то няма индикации, че ще се завръща на сцената. Това породи десетки слухове, като някои от тях звучат дори абсурдно.

  Колежки на изпъл­нителката смятат, че Ивелин Попов й е заб­ранил да се занимава повече с пеене по кръчми и дискоте­ки. Според тях той й казал, че засега са в добро финансово положение и няма нужда тя да работи по нощите, вместо да стои над люлката на малкия. Други пък по­дозират ревност в ос­новата на изчезване­то на хубавата Елена. Според тях футболис­тът не одобрявал, че блондинката продъл­жава да прави песните си със своя бивш прия­тел – композитора Ве­лислав Драганински. Той и певицата бяха гаджета близо четири години, като в крайна сметка се разделиха след няколко съби­рания и разлъки. Въ­преки това обаче ос­танаха близки и про­дължиха да записват общи хитове. Това ни­как не се нравело на ревнивия Попов, който смята, че не е редно малкият им син Ивелин да остава сам, докато майка му обикаля заведенията да весели подпийнали дами и господа.

 Запознати с характе­ра на Паришева пък ко­ментират, че тя сама­та не желае да се за­връща на сцената. Тя от години е известна със склонността си към леки депресивни със­тояния и с вманиачаване на тема външен вид.

 В началото на ка­риерата си Елена бе пухкава, след което успя да свали пове­че от десет килогра­ма, като постигна на­истина почти перфект­на фигура. Явно бре­менността й се е от­разила негативно на самочувствието й и я притеснява фактът как изглежда. Отдел­но плъзнаха клюки, че красавицата стра­да и от постродилна депресия, свързана също така и с дългия й престой в Турция.

 Именно в местния отбор „Газиантепспор“ сега играе Ивелин По­пов. Елена не харес­вала особено живота в югоизточната ни съ­седка и много искала да се прибере в Бъл­гария. Тъй като не же­лаела детето й да бъде излагано на медийно внимание, смятала да се установи за извест­но време при родите­лите си в село Козловец, откъдето е родом. Така щяла да има и отмяна в грижите за малкия

 Единствено съмне­нията, че може да за­почнат да я снимат и недоброжелателни съ­седи или роднини да продадат кадрите, я спирала от изпълне­нието на тази идея. Във Фейсбук  дори, се появиха хакери, които разпространява­ха спам чрез фалшив линк, който уж водел към първите фотоси на детето.

 Именно малкият е този, който според слуховете е скрепил отношенията между футболиста и певица­та. Според тях Ивелин нямал желанието да става баща само на 24 години. Три годи­ни по-голямата от него Елена обаче отдавна живеела с тази идея и когато получила годежен пръстен, решила, че сега е моментът да работят и за бебе.

 Съотборници на По­пов разкриват, че той дори обмислял тяхната раздяла, когато тя му съобщила, че ще става баща. Това шашнало максимално свикна­лия на нощен живот и купони футболист.

 Именно на парти на „Литекс“ той забърсал засуканата Еле­на. Последвали без­брой есемеси, обаж­дания и молби за сре­щи, докато накрая тя не склонила и се влю­била доста по-лудо и от него самия.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *