Ще осинови ли Ники Михайлов синът на Алисия!?

Алисия и Ники Михайлов

  Идеята синът й от Валери Божинов да бъде оси­новен от неговия заместник в леглото й Ники Михайлов се е превъртала в плановете на фолкдивата Алисия, твърдят колежки от чалга средите.

 Певицата и вра­тарят на „Твенте“ живеят заедно вече повече от година, а четиригодишният наследник на футболиста на „Лече“ се вижда повече с Михайлов, отколкото с био­логичния си баща.

 23-годишният плейбой, който е с 6 лета по-малък от кака си Алисия, се грижи за малкия Валерко като за свой син. Миналия месец папараци дори заснеха разходка на тримата в столичен мол, където вратарят на „Твенте“ бащински купи сладолед на мъника, осведоми го за мод­ните тенденции в мъжката мода и го затрупа с играчки и дрънкулки за 300 лева.

 Ако се вярва на клюките, които си разменят чалгаджийките на седенки из столичните кафета, циркът с фантастичните финансови претенции на Алисия към бившия й възлюбен бил с друга користна цел.

Валери Божинов със сина си

  От половин година блондинката направо изора земята с искания за милиони левове издръжки, скъпи апартаменти и почив­ки в чужбина. Целта обаче била Валери Божинов да тегли майната и на майката на сина си, а и на самия него, и да се откаже сам от попечителството му.

 „Плановете й са били по този начин Ники Михайлов да може да осинови малкия ш Валери, защото и без друго той прекарва повече време с момченцето“, твър­дят чалгаджийки.

 Планът обаче не сра­ботил. Както е известно, през март съдът присъди попечителството върху детето на баща му.

 Съдебните битки между двамата  бивши  влюбени обаче все още не са при­ключили, разкриват още източници. Намерението на Алисия да обжалва решението на магистратите втората му съпруга Николета Лозанова да се грижи за наследника им по време на визитите му в Лече, е предизвикал нападателят да отвърне с контра искане. 

За предстоящото второ дело между двамата, адвокатите на национала оформяли искане Валери Божинов-младши да не гостува в дома на Михайлов в Еншаде, както и да не контактува с него по време на престоите на вратаря в София.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *