Щерката на Фатик – Александра Тюркмен влезе в НАТФИЗ, ще става актриса!

Александра Тюркмен

  Щерката на Филип Найденов – Фатик Александра Тюркмен няма никакво намерение да живее в сянката му. 20-годишната наследница на покойния гангстер иска да си извоюва собствена слава като актриса и вече прави първи стъпки в тази посока.

Хубавицата се прибра у нас след почти 2-годишен престой в чужбина. От месец насам тя е прилежна студентка по актьорско майсторство в класа на Стефан Данаилов в НАТФИЗ, научихме от приближени източници . Александра е била приета в академията на последно място, което поставя въпроса дали пък някакви други аргументи не са й подпомогнали да стане студентка. Останалите й съвипускници отсега се дразнят, че щерката на Фатик ходи на училище с личен шофьор, който уж дискретно я оставя малко преди театралната академия. Докато останалите бедни студентчета се редят за баничка-подметка в бюфета, наперената дама си взима суши за обяд от близкия ресторант.

Филип Найденов - Фатик

Сутрин Алекс може да бъде засечена да се мотае като редови студент около ВУЗ-а и да си разменя листа с лекции и упражнения със свои колеги. Облечена по последна мода в тоалети на „Москино“ и „Шанел“ за по няколко хиляди евро, тя лесно изпъква над останалите. Макар да се старае да не парадира с богатствата си отдалече си личи, че е издънка на заможна фамилия.

Състудентите й знаят произхода й и внимават как се държат с нея. Нащрек са да не я обидят с някоя случайно изпусната реплика и да си навлекат неприятности. На този етап всички са резервирани с нея.

Александра е по-голямата от двете дъщери на Фатик от брака му с Адриана Тюркмен. 20-годишната красавица винаги е била галеницата на семейството – всичките й капризи са закон за близките й. Когато решила да се занимава с кино и театрално изкуство, роднините й не се опитали да я разубедят, а тутакси намерили начин да й помогнат. Майка й осигурила всички условия, та да може чедото да се докаже. Говори се, че родителката дори звъняла на преподаватели в академията, за да ги убеждава в преимуществата на наследницата си.

В последните две години Алекс се бе записала на курсове по мода и дизайн първо в Англия, а след това и в Италия.

Във Великобритания бе приета в престижния университет „Мидълсекс“ и се надяваше да тръгне по стъпките на Вивиан Уестууд

Дъждовен Лондон обаче хич не й хареса и тя прекъсна образованието си в средата на учебната година. Някои казват, че била прокудена заради слаб успех но тя отрича. След това Алекс се озова в Милано, където направи специализация в тамошен колеж по изкуства. Миналата зима пък напусна и Италия и се завърна в родината. Тогава бе категорична, че вече не желае да гради кариера в модата. „За обучението в Англия майка й плащаше по 3500 паунда годишно. Напразно хвърлени пари! И в Италия семейството й се изръси доста, но пак нямаше смисъл – на нея просто не й се учи“, разкрива близък до мафиотската фамилия.

Прибрала се у нас, Алекс бързо направила новия си избор, твърдят запознати.

Брюнетката смятала, че е надарена с артистичност и се записала на подготвителни курсове за НАТФИЗ.

Приемните изпити във ВУЗ-а изкарала безпроблемно, което кара мнозина да подозират, че семейството на покойния Фатик е пуснало връзките си. Та нали кандидатите били 400, а бройките в класа на Ламбо – в пъти по-малко.

Адриана Тюркмен

„Точно тя ли излезе най-кадърната? Явно като не успя да се задържи никъде в Европа, където не те питат чие дете си и какви пари имаш, а какво можеш, реши тук да учи. Интересно, дали след време по същия начин „Ще получава ролите си с обаждания „от високо“. Само че публиката не можеш да я излъжеш“, гневно коментират доста талантливи момичета и момчета, които по неизвестни причини не са приети във ВИТИЗ. Всъщност причините са добре известни – за да успеят на тяхно място в театралната академия да влязат парашутистите.

Освен дъщерята на Фатик сред тях са и децата и внуците на цяла сюрия известни актьори. Дано те поне са наследили част от гените на именитите си родственици. Съученичка на Александра в курса на Стефан Данаилов е вече набралата популярност млада актриса Евелин Костова. Последната е известна като Маги от новия сериал на Би Ти Ви. Според мълвата щерката на Филип Найденов определено завиждала за успеха на колежката си и се заканвала в скоро време и тя да пробие в някой сериал. Като нищо може да я видим на малкия екран в някоя централна роля.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *