Щерката на Иван Ава: Леля Ирина е мазна лисичка!

Ирина Сарачинова

  6-годишната дъщеря на водещата Вихра и про­дуцента Иван Христов е измислила колоритен прякор  на  любовницата на татко си. Заради лицемерното старание на Ирина Сарачинова да угоди на хлапето и да му се хареса, когато гостува на  татко си, Ава я нарекла „мазна лисичка“.

 Това разкри самата Вихра в интервю. Макар че сипе огън и жупел по някогашната си колежка Ирина, която й отмъкна мъжа, с още по-­черни краски Вихра описва бившия си съпруг Иван. Водещата на „Споделено с Вихра“ била убедена, че под влияние на новата си жена неверният й съпруг тотално се променил и е занемарил грижите по единственото си дете. Докато живеели под един покрив, той не пипвал нищо вкъщи.

 „Иван си живееше като на хотел, а аз мъжката ра­бота я върша много добре“, разкрива водещата. Освен това „опосумът“ бил болезнено ревнив. Всеки мъж, с когото виждал Вихра, нарочвал за нейно гадже. Ограничавал срещите й с най-добрите й приятели, с които водещата прекъснала контактите си заради него. Въпреки, че вече имал нова жена до себе си, Иван продължавал да ревнува бившата си половинка.

 „Обичах предишния Иван, моя си мъж, а не сегашния, който вече е друг човек. Никакви чувства не изпитвам към него. Интересното е, че напоследък, ако други хора не ми заговорят за него, аз дори не се сещам“, призна­ва Вихра. Макар че му е простила, тя била огорчена от помията, която излял публично върху нея. 

Вихра с малката Ава

  „Когато той е избирал да бъде с мен и аз да родя детето му, не съм била от Париж. И тогава пак бях родена в Харманли, нали?“, пита бившата му половинка. Тя била убе­дена, че отказването от алкохола, с който дълги години злоупотребявал Иван, щяло да бъде от ден до пладне, а завръ­щането му към пиенето – с фойерверки. 6-годишната им дъщеря Ава страдала, че татко й обижда нейната майка и се зарекла никога да не се омъжи, защото се страхувала, че и нея ще зарежат така, както постъпил баща й Иван. Заради стреса, на който  било изложено момиченцето, Вихра го завела на психолог. Въпреки нежеланието й детето да се среща с любовницата на татко си, Иван водел хлапето в новия си дом. Опасенията на Вихра били, че мъж, който 6 месеца след сватбата из­оставя съпругата си заради друга жена, може скоро да хлътне по следващата, а на Ава да й се налага да се запознава с всяка нова негова жена.

 „Не знам как Ирина се държи с нея, но Ава я нарича „мазна лисичка“. В първия момент, в който ми го каза, се смях със сълзи. Децата усещат фалша, те са много сензитивни, пред тях не можеш да се правиш, колкото и да се опитваш“, разкрива Вихра. Чувствителната Ава си преправяла гласа, когато преразказвала на майка си разговорите си с Ирина и я имитирала. „Ирина ми каза: „Авче, искаш ли да боядисваме яйчица? Тя е като мащехата на Пепеляшка“, споделила с майка си малката Ава. Когато Иван събрал в дома си дъщеря си с двете деца на Ирина, дечурлигата се сборичкали. Верджиния хванала добродушната Ава за косата и я оску­бала.

 Според Иван Сарачино­ва понасяла незаслужено упреци за случилото се помежду им. Решението си да се раздели с Вихра, той определил като най-смелото в живота му. Още от първия им обяд заедно с Ирина „опосумът“ бил категоричен, че блондинката е жената за него.

  Един ден, когато Вихра закарала джипа си на сер­виз, повече не го видяла. Няколко месеца преди това Иван й го подарил за рождения й ден, но си го прибрал обратно. Въпреки че автомобилът по закон се водел семейна собстве­ност и документите му все още били у Вихра, Иван си взел обратно подаръка за водещата.

 „В „Черешката на торта­та“ самата Ирина показва­ше в тяхната къща машина за бира, която е подарък от мен за негов рожден ден. И аз го попитах: „Сега да дойда ли и аз да си я взема?“, не крие разоча­рованието си бившата му жена. След раздялата си с Иван Вихра спряла да под­държа връзка с бившата си свекърва. В началото, когато разбрала, че синът й изневерява на жена си със Сарачинова, майката на Иван – мама Сашка, била ужасена. Дори спо­делила пред Вихра, че я намира за лицемерна.

 После, като усетила накъде духа вятърът, станала първа приятелка с любовницата на сина си. Майката на Иван заявила в съда, че бившата й снаха не се грижи добре за детето. Най-големият шок за Вихра бил, когато раз­брала, че докато с Иван са се опитвали да имат второ дете, през същото време той вече е имал връзкас Ирина.

 „Не знам след като той от самото начало е бил толкова влюбен в нея и ми е правил дете, когато не е вече толкова влюбен, какво ще се случва“, чуди се Вихра. Тя била наранена и от бившата си свекърва, с която били близки при­ятелки.

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Щерката на Иван Ава: Леля Ирина е мазна лисичка!"

  1. Alan   19.04.2012 at 11:53

    УРВИИИИ

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *