Щерката на Глория ревна на сцената! Изритаха я от финала на „Гласът на България“!

Симона чао сълзиВъпреки голямото си самочувствие и безспорно добрия глас, Симона Загорова отпадна от финала на „Гласът на България“.

Младата издънка на Глория бе сочена за фаворит и почти всички бяха уверени, че ще спечели формата. От една страна учи поп и джаз в консерваторията, а от друга не е дъщеря на кого да е. От трета, си има фенове и само изявите й в състезанието са гледани от 1,5 милиона души.

В уравнението не беше предвидено само едно – че ще й се наложи да се изправи срещу филипинката Сара Сюзет, която е българска снаха и която има невероятен талант. Колкото и да искаха да пробутат Симона, нито менторите, нито организаторите посмяха да го направят. И то поради факта, че две от изпълненията на Сара по време на различните кръгове, са били класирани сред най-добрите в българския формат в световен мащаб. И вече се въртят в Ютюб като сензация на българската сцена, а Загорова липсва в тази класация.

Без да крие разочарованието си, Симона се разплака на сцената, призна, че победата е щяла да даде старт на кариерата й, нацупи се и дори не поздрави Сара, както направиха достойно всички състезатели, които отпаднаха. Колкото и да им беше мъчно, те спортсменски стиснаха ръка на победителите.

Глория пуб!Аз имах още много какво да дам на тази сцена и да се раздам“, каза Симона на раздяла.

Можеш, Мони, ние сме сигурни! Имаш добър глас и добра визия.

Но защо на тази сцена?

Пей, снимай клипове, ходи по участия. Всички ще се насладят на гласа ти.

Но нека в този конкурс по-добрият победи.

Няма място за сълзи.

В публиката Глория също пророни няколко сълзи за щерка си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *