Щерката на вип брадъра Ники Мартинов пренасяла наркотици

Николай Мартинов

Дъщерята на участника във „ВИП Брадър“ Николай Мартинов Габриела е замесена в грозен скандал с дрога. Преди три години хубавелката беше спипана в Севлиево с близо два килограма канабис – количество, което би могло да се продаде за повече от 40 000 лева, категорични са експерти.

Тревата беше намерена в багажника на автомобил „Мазда“, с който 20-годишната тогава Габриела се придвижвала. В хода на разследването се разбра също, че тогавашното й гадже – Петър Петров-Брадъра, поддържа цяла „фабрика“ за канабис в стопанисвани от него специално пригодени помещения.

Габриела Мартинова

Въпреки доста сериозното провинение и немалкото улики срещу нея Габриела Мартинова успя да се измъкне от лапите на закона. Дъщерята на бившия състезател по лека атлетика убеди разследващите, че не е знаела абсолютно нищо за престъпните дела на приятеля си. По думите на баща й тя дори не е била разследвана от компетентните органи.

Мартинов обяснява, че жълтата преса била раздухала случая, понеже Габриела е негова дъщеря. Тя не е била замесена в случая дори като свидетел, защитава я баща й. Той даже не иска да си спомня за събитията отпреди три години, категорични са негови близки. Бившият сървайвър единствено спомена с горчивина в гласа си, че дъщеря му е наследила повечето си лоши черти не от него, а от майка си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

5 Отговора за "Щерката на вип брадъра Ники Мартинов пренасяла наркотици"

  1. ОСКАР   22.09.2012 at 21:08

    Ники е супер педал как то е спечели сърваивар такъв сополанко е бил бреди тези предавания които е сега но тои се мисли чее някоя личност погледнете как се облича погледнете чистотата по краката му погледнете прическата му кои е този боклук и за какво се мисли тои или поклоницете му те трябва даса още по големи поклуци ако на истина държат за него///////////////Дъщерята на участника във „ВИП Брадър“ Николай Мартинов Габриела е замесена в грозен скандал с дрога. Преди три години хубавелката беше спипана в Севлиево с близо два килограма канабис – количество, което би могло да се продаде за повече от 40 000 лева, категорични са експерти.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *