Шоуто „Какво искат жените“ на Патрашкова, Златка и Джуджи изпревари по рейтинг Сашо Диков

Златка, Кристина Патрашкова и Джуджи

  Още с второто издание на шоуто на Нова телевизия „Какво искат жените“ водещите Кристина Патрашкова, Златка и Джуджи излязоха напред в рейтингите и постигнаха по-добри резултати от Сашо Диков, Кеворк Ке-воркян и Венета Райкова с неделното й предаване „Къщата на Нова“.

Разтърсващата изповед на един от гостите, Иван Ласкин, който се просълзи, говорейки за поколението си – жертва на прехода, бе предпочетена от хиляди телевизионни зрители миналата събота.

Рейтингът на „Какво искат жените“ издания на високобюджетната „Къртица“ и шоуто на Карбовоки по ТВ7.

Въпреки липсата на сериозна реклама „Какво искат жените“ се превръща в един от хитовете на телевизията. От кухнята на предаването издадоха, че в бъдещите му издания ще се развият разтърсващи сюжети.

Лидер на ВМРО ще разкрие лютия си нрав пред зрителите, талантливият Рафи ще признае, че може би ще напусне България, Киро Скалата ще разкрие, че е роднина на Йордан Йовков, певецът Красимир Аврамов ще разкрие истината за ареста си при една от акциите на Цветан Цветанов. В предстоящото съботно издание на шоуто, в което участват продуцентът Маги Халваджиян, Любо от „Те“ и топ кулинарят Иван Манчев, водещите ще влязат в кожите на известни персонажи.

Запомнящо се ще бъде превъплъщението на главния редактор на „Галерия“ Кристина Патрашкова в бившия премиер Бойко Борисов, разкриха продуцентите от „Паприка латино“.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Шоуто „Какво искат жените“ на Патрашкова, Златка и Джуджи изпревари по рейтинг Сашо Диков"

  1. Петър Иванов   28.04.2013 at 21:06

    Пълни ГЛУПОСТИ……. А това подобие на водеща :ДЖИДЖИ: да се махне от ТВ екрана възможно най скоро………

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *