Шоуто „Аламинут” – на косъм от закриване!

"Аламинут"

  Да те зареже рекламодател, и то на външна продукция към телевизията, си е бая страшничко, мълвят злите езици. Всичко опира до пари, а всички знаем – криза е. Благодарение на финансите на спонсорите, се покриват и разходите по шоуто, и заплатите.

В такъв финансов лабиринт е попаднало някогашното свежо шоу „Аламинут”. Което обаче вече е с много нисък рейтинг и доста безинтересно, констатират както тв зрители, така и рейтинговите агенционни проучвания.

Няма интересни хрумки, а напоследък осезаемо се усеща липсата на Маца и Неве, които внасяха известен колорит в шоуто.

Маца и Неве обаче напуснаха за пари. А много хора знаят, че Робин Кафалиев, шефът на „Аламинут“, най-силно мрази да плаща, мълвят злите езици.

Затова днес Маца и Неве вдигат рейтинга на хита „Етажна собственост“ – а Робин се задоволява с треторазредни актриси, които очевидно са готови за играят за жълти стотинки – само и само да ги дават по телевизията…

След като Маца и Неве избягаха от некоректния си работодател, Кафалиев се видял принуен да наеме неатрактивни лица, злословят враговете му. Но оттогава, за жалост и рейтингът на „Аламинут” лети стремглаво надолу казаха телевизионни експерти.

Затова и рекламодателите един по един се отдръпват от потъващото шоу, говори се е кулоарите на бТВ.

Заговори се дори за закриване на „Аламинут“, но Кафалиев в последния момент намери пари и успя да спаси своето шоу.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *