Шок! Травестит прелъстил Тони Стораро!

ТониТони Стораро е прекарал бурна и страстна нощ  със същество от третия пол, но доста време не крил срамната си тайна.

Случката станала в разградска кръчма, когато Фики ходел още на училище, а баща му се изживявал като се*с-символ след любителките на чалгата и те упорито го преследвали след всяко негово участие.

Във фаталната вечер фолкаджията забелязал руса красавица в оскъдно облекло, която буквално му се навирала край микрофона и масата, извивала сластно бедра, кълчела добре оформеното си дупе, а гърдите й били толкова големи, че можели да събудят и мъртвец.

През цялото време красавицата открито се сваляла на певеца, а той я измервал сластно с поглед и й намигал.

Съвсем очаквано след като свършил с ангажимента си и след доста погълнати уискита, той повел завоеванието си към апартамента, който бил наел в хотела. Изобщо не разбрах, че не е жена, разказал той след години на приятели, защото в началото бил силно шокиран от случката. Много жени нямат тези умения които имаше русокосото същество. Направо ме направи разноглед в леглото. Такива хватки използваше, такива номера ми показваше, че цели два часа не можах да се наситя, а после заспах като застрелян от приятна умора и от шампанското, което си поръчахме.

Тони АзисЧак на сутринта Стораро старши забелязал, че жрицата на любовта има още един атрибут, какъвто дамите нямат, но вече било късно. Той набързо изпроводил съществото от неясен пол да си ходи, но то искало още срещи и дълго го преследвало по телефона. Пишело му смс-и „Не мога да те забравя“ и „Искам те в мен“ .

Едва се отървах, оплакал се Тони пред приятели, но признава, че ако не бил пиян, никога нямало да разбере какво значи любов с травестит.

Жена му Надя била свикнала с изневерите му и че простила поредната му забежка, успокоявайки се, че не била с жена и не се брои за сериозна изневяра, смеят се негови колеги.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *