Шок! Софи Маринова замесена в“ало“ измами за 100 бона! Вижте Тук:

Софи МариноваФолк певицата Софи Маринова влезе в криминалната хроника, без да знае, след като  един от братовчедите й – Ангел, бе арестуван.

40-годишният ром бе спипан от полицията, заедно с аверите си. Изобретателните типове направили банда, която обирала старци, устройвайки им капани по телефона. Доверчивите пенсионери се хващали и им хвърляли пачки от терасите, или ги предавали на „доверени“ лица, които да ги „занесат“ на някой доктор или полицай, в зависимост от сценария. Така успели да завлекат над 20 души общо с  над 100 000 лева.

Софи Маринова разбрала,  че братовчед й е в ареста, едва след като от родата я потърсили да  му плати гаранцията от две хилядарки.
Макар че винаги се отзовавала на всяка молба за пари, този път ромската перла побесняла и отказала да даде и стотинка за опандизения си роднина. „Нека стои в ареста, нека му дойде акълът в главата“, ядосвала се певицата. „Как ще посегнеш на стари хора, как ще им измъкнеш последните спестявания, това не е човешко. Бог ще го съди него! Страх от Бога поне няма ли“, беснеела фолкаджийката и категорично отказала да плаща всякакви гаранции.
ало измамитеСъщият Ангел  преди десетина години отново я  накара да се черви с друга нечестива кражба. Точно на Великден той разбил касата за дарение на манастир, в която имало над 1000 лева, дадени от миряните като  милостиня. Тогава братовчедът бе осъден по бързата процедура, но получи малка условна присъда, защото демонстрирал разкаяние.
Софи била много разочарована, тъй като всеки месец помагала на роднините си и никой не е останал без подслон или без хляб.
Тя мразела кражбите и се опитвала да налее в главите на близките си, че пари се изкарват с честен труд.
Всички я слушали, защото била голям авторитет за тях и не посягали на чуждо. Само Ангел въртял далавери зад гърба й.
Сега се намесил и Гринго. Той категорично й забранил да помага на мошеника, който срамял фамилията.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *