Шок! Роксана ражда на сватбата си!

РоксанаЧалга дивата Роксана е полудяла на тема сватба и бременността не й пречи да изпипва всеки детайл по предстоящото  празненство.

Тъй като с първия си мъж тя нямаше брак и никога не се беше виждала в бяла рокля, сега е решила да блесне като истинска звезда и е поръчала чеиза си от чужбина.

Доста време тя живя с бащата на детето си и търпеше обиди, ревностни изблици и  дори бой, като често се появяваше насинена на участия, докато реши да сложи край на мъченията. Тя взе сина си и изгони насилника, като издейства съдебна заповед да не бъде доближавана на по-малко от сто метра от него.

Сега с новия си любим Александър тя се чувства на седмото небе. Вече не ходи на концерти заради стърчащото си коремче, пък и да не се преуморява.

Певицата се е отдала изцяло на феновете си и им отделя часове във Фейсбук да им пише как се чувства, какви планове има, колко пъти е ритнало бебето през деня и как готви сватбата.

Роксана АлександърПроблемът е, че тя държи да мине под венчило преди да се появи второто й дете, защото този път иска да е почтена жена с подпис в гражданското. Подготовката на щастливото събитие обаче й отнела доста време и сега има реалната опасност да роди по време на сватбеното тържество.

Терминът й е 20 дни след датата, но понякога бебетата избързват, а при такива вълнения може да започне и спонтанно раждане.

Роксана обаче е твърда. Тя иска сватбата да се състои, дори ако се наложи оркестърът да свири пред родилния дом. В краен случай ще платим на хората от обредния дом да ни оженят в болницата, шегувала се тя пред приятелки.

Любимият й Александър е съгласен с всичко и даже да й каже „да“ между две контракции, а след това да отиде сам да забавлява гостите.

По план обаче фолкаджийката трябва да роди три седмици след тържеството. Тя вярва на лекарите и е спокойна. Засега.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *