Шок! Преслава в смъртоносна опасност! Ексклузивно за трагедията, връхлетяла певицата!

Преслава се е стопила до неузнаваемост
Преслава се е стопила до неузнаваемост

Кралицата на попфолка Преслава гасне с всеки изминал ден. Любимката на милиони българи, пленила ги преди години с пищната си фигура, към днешна дата се е  превърнала в жив скелет. Това твърдение не е преувеличено нито грам, а има фотодоказателства за болезненото състояние, в което певицата се намира.

Цяло чудо е, че най-ярката звезда от каталога на „Пайнер“ все още поема ангажименти и се държи на сцената. До журналисти достигна покъртителен кадър от едно от последните участия на певицата. От едрата й и закръглена допреди време фигура в момента не е останала и следа.

Преслава е плоска като дъска по неведоми пътища се е стопил пищният й бюст, запазена марка на изпълнителката. „Нещо страшно е! Тежи 42 килограма – клечка. А като почна да пее, беше към 70″, разказва притеснена нейна колежка.

ПреславаПо думите на шокирани очевидци на изявата на звездата коремът й бил хлътнал страховито. А пък тънката материя на роклята й издала, че плътта под нея се е стопила до толкова, че ребрата й да се броят с просто око. Лицето й е бледо, изчезнал е всякакъв тен.

Няма спор – певицата е тежко – болна.

Диагнозата е анорексия – представлява отказ на болния да се храни. Болестта е на психическа основа. Болният дори не подозира колко слаб е всъшност и непрекъснато се старае да се вталява още и още. Макар Преслава да запазва пълно мълчание относно здравословното си състояние, то е критично, категорични са не само почитателите й, гледали на живо последните й участия, но и хора от най-близкото й обкръжение.

Силно притеснена, че детето й изчезва, била и майката на певицата – Янка. Женицата, вместо да се радва на внуци, търчала по болници да търси лек за дъщеря си. Повече от година родителката се опитвала да накара Преслава да се прегледа. Но опърничавата й щерка я лъжела, че в София редовно посещава свой доверен лекар, който следи състоянието й. „Детето ми загива! Не знам кой я подлъга, че е дебела, та да почне с тези диети. Трябва някой да я спре, преди да е станало твърде късно“, ридае майката на певицата.

ПреславаОсновното съмнение е, че любимката на милиони българи е с диагноза анорексия в резултат на изтощително гладуване.

Счита се, че това заболяване е налице, когато индексът на телесната маса достигне 18,5 или по-ниско.

Съдейки по снимката на Преслава, според специалисти, с които се допитахме, е напълно възможно телесният й индекс да доближава фаталната граница. Най-лошото е обаче, че анорексията представлява заболяване на психическа основа, водещо до висока смъртност.

„Преслава наистина изглежда страховито. Тя просто не се храни и е чудно как въобще е жива. Момичето има нужда от спешно лечение! Шокирани сме, че в „Пайнер“ продължават да я продават по участия. Трябва незабавно да слезе от сцените и да се подложи на спешно лечение. Положението е страшно!“, притеснени са приятелите на звездата. И издават, че за последната година тя е припадала поне 5 пъти, при това на публични места.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Шок! Преслава в смъртоносна опасност! Ексклузивно за трагедията, връхлетяла певицата!"

  1. Petre   20.09.2013 at 10:20

    Ako e vistina tava sto pisuva tuk, ako Preslava cita mojot komentar, jaz i preporacuvam da se obade v Forever living products v Sofija na ul. Burel 41 B tel 02 954 95 80, tava e amerikanska kompanija, najdobra koja to pomaga za sekoe narusenie na organizma, tava se naturalni produkti koi jaz ki ispolzuvam 10 g i odlicni se, pozdrav do site v Blgarija

    Отговор
  2. cfhm v   20.09.2013 at 17:40

    A narkoticite s koit se drusa za tqh nqkoi nqma li da kaje neshto

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *