Шок! Пияната Галена се въргаля по земята в дискотека, пълзи между краката на хората! – (Потресаващи снимки) (+18)

Чалга дивата Галена удари дъното!

Галена пияна лази
„Сензация.нет“ се натъкна на скандално видео с участието на обявената за № 1 в попфолка Галена. След като преди години името й се закотви в медийното пространство точно благодарение на порноклип, в който лъснаха сексуалните й възможности, Галена все още не се е отърсила от бруталното си поведение.

Въпреки, че вече е майка на първокласник, певицата продължава да прекрачва границите на морала, при това публично. Скандалният клип е направен преди няколко седмици в провинциална дискотека, където Галена често има участия. Клубът се намира в Стара Загора, но този път изпълнителката на „Пайнер“ не е присъствала там по работа, а като топ гост на парти послучай рождения ден на нейна близка приятелка.

Галена лази
Потресаващи снимки на пияната и лазеща в несвяст Галена

Интересното е, че пантерата на фолка е пристигнала в компанията на своя съпруг и неговата бивша жена Десислава. При всички случаи мъжът й очевидно няма нищо против тя да се държи като разюздана тийнейджърка, макар двамата постоянно да тръбят, че са перфектно семейство и изповядват старите български патриархални традиции.

Дали заради прекомерната употреба на алкохол или други вещества, в клипчето Галена едва стои стабилно на високите си обувки и залита във всички посоки, кълчейки се край своя съпруг. Гален и награбил микрофона и изпълнява един от най-големите хитове на Слави Трифонов – фалшиво, но от сърце! Явно песента е сред любимите на изпълнителката, защото ритмите й я карат да изпада в екстаз. Галена изведнъж пада на пода и започва да се въргаля в нахвърляните и изцапани десетки салфетки. Следващите й действия също са извън рамките на нормалното, защото размята коси бясно, навирайки се между чатала на мъжа си.

Галена във вихъра си на пода на дискотеката
Галена във вихъра си на пода на дискотеката

След въргалянето по пода топ фолкаджийката е завладяна от агресия и започва да бие с юмрюци по меката мебел до нея. После едва се изправя на крака, хваща Галин за раменете и започва да го тресе и блъска като боксова круша.

От близките кадри личи, че очите й плуват, а цялото й лице е потно. Скандалното видео приключва с появяването на Деси Слава, която поема бившия си в свои ръце и върти гюбеци около него, сякаш е пилон в стриптийз клуб. Странното е, че и двете уж зрели певици нямат нищо против шокиращото им поведение да бъде запечатано във видео, защото го демонстрират в препълнена дискотека, където всеки може да извади смартфона си и да ги заснеме в цинична светлина.

Пияна или дрогирана беше Галена, питат се останалите гости на дискотеката
Пияна или дрогирана беше Галена, питат се останалите гости на дискотеката

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *