Шок! Криско ще става баща! Ето коя е майката:

krisko-3

Криско наскоро навърши 29 години и вече мисли за създаване на семейство. Рапърът вече се чувства готов да стане баща и е готов дори да жертва кариерата си.

Той смята, че всеки мъж на 30 години трябва да си седне на трите букви и да стане сериозен и отговорен. А това включва женитба и бащинство. Рапърът не смята да чака да навърти четири десетилетия и тогава да се оглежда за булка. И да я кандърдисва още две- три да роди.

Деца се гледат по-лесно, когато си по-млад, категоричен е той и дава пример със собственото си семейство. Родителите му са като негови приятели и той всичко споделя с тях. Чувства ги много близки и иска да бъде такъв за нероденото си дете.

„Трябва да обичам жената, за която ще се оженя“, категоричен е той. „Влюбвал съм се няколко пъти, но тогава не му беше времето да се женя, пък и те не искаха семейство.“ Най-вероятно става дума за Ася Капчикова, която живя дълго време с него и двамата се разделиха почти без видима причина. Ася е млада, бъдещето е пред нея и в никакъв случай не си се представя как сменя пелени и бута количка. Домошарският и семеен уют все още не я привличат, а Криско пък си търси съпруга.

Криско ЦветелинаТой признава, че вече се е изморил от нескончаемите купони, от вечното гастролиране от град на град, от хотел на хотел и е готов да намали темпото и да се отдаде на семейството си. Габровецът вече е натрупал милиони от участията, купи си скъпарски апартамент в затворен комплекс в София  – а на булката й остава само да си събуе обувките да  влезе.

Въпросът е коя ще е тя. Спрягат се много кандидатки, но сърцето на рапъра в момента е танцьорката Цветелина Петрова.

Негови близки твърдят, че е влюбен до уши и  не спира да я глези със скъпи подаръци и вечери на свещи и е готов на всичко за нея.

Дали обаче тя е готова да изостави кариерата си и да му роди дете, предстои да видим.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *