Шок! Калин Терзийски умира до седмица! Вижте признанието му:

Калин бутилка„До една седмица ще умра! Лекар съм и зная какво се случва с мен!“

Тези зловещи думи написа в профила си във Фейсбук Калин Терзийски и в буквалния смисъл легна да умира. С бутилка до него, за да се утешава, заради наближаващият край.

Мнозина приеха думите му като поредното пиянско бръщолевене, но някои от приятелите му го издириха да видят с очите си какво се случва с него. Оказа се, че писателят си навехнал глезена при някоя от пиянските си обиколки, когато земното притегляне му пречи да върви по права линия. Сега кракът му е подут и лежи на дивана в дома на родителите си, които разтревожени полагат грижи за чедото си. Явно съпругата му Ивана пак го е изгонила и той рони сълзи в обятията на мама и тати.

„Имам високо кръвно, проблеми със сърцето, зная, че краят ми наближава“, хленчел театрално Терзийски на малцината, които го издирили, за да се уверят как е.

„Съвсем доскоро си беше добре. Не пиеше– пишеше“, опитвала се да го оправдае майка му Люба, когато посетителите виждали бутилката до „умиращия“.

Калин болен1„Нямам приятели, никой не ме обича“, вайкал се Калин и отпивал от виното, което явно е останало единственият му добър приятел.

На близките му наистина им писнало да го вдигат изпод масите и да слушат тирадите му в кръчмите и един по един се разбягала. Елен Колева се опита да го спаси от пиянството, но не успя и се опари жестоко от думите му, че му била писнала и той лично я зарязал.

Във „Фермата“ пък писателят успя да докопа бутилката със скоросмъртницата и влезе в болницата, защото получи сърдечна криза.

Сега той плаши приятелите си, че умира, за да се върнат при него, така че да не се чувства самотен.

Думите му са зов за помощ, обясняват психиатри, но на другарчетата му им писна да го спасяват и сега трябва да се вземе в ръце и да се спаси сам. А един подут глезен не е повод за умирачка, категорични са от обкръжението му.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *