Шок и ужас! Звездите без грим – стряскащата истина

Николета Лозанова без грим

  “Ако искам да видя пеперуди, ще трябва да изтърпя две-три гасеници”. Този знаменателен цитат на Антоан дьо Сент Екзюпери може с пълна сила да се прилага и за най-желаните и известни жени на България, става ясно от снимките им без професионален грим и перфектна фризура. Докато по светски събития Галена, Николета Лозанова и Мария винаги изглеждат изящни и безукорни във външния си вид като пеперуди, вкъщи без грим повече наподобяват гъсеници.

„Прилича на измита чиния, подпухнала и с торбички“ – това

Галена без грим

възкликнаха феновете на Мария Илиева, които я видяха без грам макиаж. Красавицата наистина е допуснала няколко сериозни пропуска във външния си вид, но за сметка на това усмивката не слиза от лицето й.

Колежката й от по-лекия жанр Галена също не може да се похвали с естествена хубост, след като излезе сутрин от завивките, става ясно от снимките й без грим. Кукленската й визия пред малкия екран явно е дело единствено на професионалния грим, тъй като без него Галена изглежда с лоша, уморена кожа, бръчки около очите и суха неоформена коса.

За разлика от Галена, Преслава съвсем спокойно може да не се гримира и дори без силния тъмен макиаж изглежда в пъти по-добре, отчетоха почитателит е на расавицата. Макар да няма и капчица грим по себе си,

Мария Илиева без грим

Преслава изглежда свежа и чаровна, а естествените й черти изпъкват и се набиват на очи, когато от лицето й липсва маската от грим.

Доста стресираща гледка представлява Анелия без професионален грим.

Тя изобщо не прилича на себе си и трудно би могла да бъде разпозната дори и от най-заклетите си почитатели. В клиповете и участията си тя залага на драстичните трансформации, а разликата със снимките й без грим е очебийна и абсолютно несъответстваща.

Хубавата жела е два пъти по-хубава без грим. Тази максима важи с пълна сила за Мисис България Елеонора Манчева. Съпругата на

Преслава без грим

Владо Манчев е очарователна без фон дьо тен и спирала и изглежда доста по-млада. Виделите я без грим са категорични, че обемните прически и тежкият тъмен грим, с които красавицата може да бъде видяна най-често, само я загрозяват.

Фолк певицата Алисия, която също като Елеонора Манчева е почитателка на силния грим, неглиже изглежда дори по-красива и свежа отчетоха почитателите й.

Райна без грим

Не това е мнението за основната й опонентка в публичното пространство – Николета Лозанова. Без грим прехвалената красавица не е нищо особено, твърдят почитателите на съпругата на Валери Божинов. Интернет потребителите се обединиха около мнението, че Лозанова изглежда като съвсем обикновено момиче на снимките си без грим и изобщо не би могла да мине за голяма красавица.

„Македонското девойче Райна изглежда прекрасно, напълно естествено. Красавицата е сексапилна както със, така и без грим по лицето си. Фолк певицата е една от малкото изключения от силиконовите си колежки – не се притеснява как изглежда без грим. Никой не е предполагал, че фолк звездата е толкова привлекателна, дори и без макиаж.

Няма как да се каже същото за колежката й Мария, която след многото интервенции не може да се похвали с красота, ако от лицето й липсват тоновете грим.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *