Шок! Ивана говори със змии, за да се излекува! Виж тук:

Ивана розовоНова муха е влязла в главата на Ивана.

Певицата отишла преди седмици в село Крибул, за да се срещне лично с известната сред хайлайфа лечителка баба Хава, популярна с прякора си „Говорещата със змии“.

Бабата използва  древен ритуал който цери почти всички болести и знае тайните на Светилището на змията край селото.

Ивана отседнала наблизо и три дни ходела при Хава да си лее куршум и да си говорят насаме в къщичката й. Какво страдание я е завело там никой не знае. През последните месеци фолкдинозавърката отслабна рязко, върна си предишната форма, отърва се от бръчките и увисналата гуша и буквално се подмлади с години.

Но явно някаква мъка тегне на сърцето й, щом е прибегнала към услугите на известната врачка. Дали това е здравословен проблем или скандалите с дъщеря й и новото й гадже, певицата не споделя. А може би все още се надява да открие любовта на живота си и се депресира понеже не я намира…

Ивана стараТя три дни поред си ляла куршум, докато оловото спряло да пращи и проблемът си отишъл.

Ивана посетила и светилището край селото, но не направила ритуала три пъти, защото нямала повече време. Тя обещала, че ще се върне през лятото, за да си завърши процедурата и отново да си лее куршум.

Колежки се шегуват, че айтоската певица прекалено се е вманиачила, макар че вече почти не остана дама от гилдията, която да не е посетила врачка или баячка, или да не е търсила ходжа да й развали предполагаема магия.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *