Шок! Емилия и Жорж Башур пострадаха тежко в зверска катастрофа! Ето какво е състоянието им:

Късно снощи се разбра притеснителната новина, че певицата Емилия е тежко катастрофирала. При инцидента заедно с нея е пътувал годеника й Жорж Башур.

Автомобилът е шофирал млад мъж, чието състояние е най-тежко. Първоначалната информация гласеше, че  един от хората, които са пътували в автомобила, е с опасност за живота. Това е шофьорът на певицата. Той е в реанимацията в изключително тежко състояние с черепно-мозъчна травма и гръдно-коремна травма и опасност за живота.

Емилия е настанена в клиника по хирургия с гръдна травма. Годеникът й Жорж Башур е с лицева травма в лицево-челюстна хирургия. И двамата са без пряка опасност за живота.

Тази сутрин от болница „Св. Анна“ заявиха, че двамата отказват коментар за случилото се. „Не искат никой да говори с тях. Нормално е, хората са пострадали тежко. Днес ще има брифинг на болницата“.

Междувременно се разбра, че тежкият инцидент е станал на 37-мия километър на магистрала „Тракия“. Катастрофата се е разиграла в платното, което води към Пловдив. Шофьорът на колата е бил 19-годишен младеж. Той е шофирал с изключително висока скорост на мокра настилка. Получил се е тъй нареченият „аквапланинг“. По непотвърдена информация шофьорът е син на годеника на певицата.

Източник

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *