Шок! Два аборта оставили Лили Иванова бездетна!

Лили хубаваЛили Иванова никога не е страдала от липса на обожатели и любовници, но една мъка беляза живота й – така и успя да стане майка.

След дълги години мълчание защо няма деца и различни интерпретации по темата: това егоистична постъпка ли е от нейна страна, кариерата й ли е била най-важна и пр, примата най-после повдигна завесата и призна истината.

Тя отчаяно искала бебе и даже два пъти била бременна- първо от  бившия си съпруг д-р Георги Павлов, а  после от музиканта Здравко Радоев, с когото имаше доста силна и романтична връзка. 

За съжаление и двете бременности били извънматочни. Случило се така, че първия път получила тежък кръвоизлив на концерт в Разлог. Веднага я приели в местната болница и извършили операция. Дори се наложило местен лекар да даде кръв, за да я спаси, понеже точно в момента нямало банка с нейната кръвна група.

Няколко години по-късно, тя била в Ловеч да пее за празника на града, когато изведнъж се превила от болки и отново я приели по спешност в болница. Лекарите я оперирали заради възпален  апандисит, но когато й   отворили корема й, установили и извънматочна бременност. Веднага започнали и втората операция, като премахнали  едната от маточните й тръби, в която се развивал плодът.

Лили ИвановаОттогава, Лили повече не забременяла, а медицинските й шансове били почти нулеви.

„В началото страдах, но после си казах, че такава е била Божията воля. Да нямам деца, но да изживея живота си пълноценно, понеже съм получила безценен дар – гласа си. Дълго време ме одумваха, дълго време ме смятаха за егоистка, приказваха, че нарочно не искам да се занимавам с бебета.

Аз мълчах. Подобна болка е много лична, за да започнеш да разказваш на всички защо не буташ количка и защо не се гонят дечица из къщата ти.

Смятам, че подобен въпрос е твърде болезнен и не бива да се задава на нито една жена. Щом няма деца, значи има причина, която дълбоко крие и която я наранява. Мен също са ме наранявали много пъти през годините. Какво ли не съм прочела за себе си.

Затова реших веднъж завинаги да обясня – два пъти забременях, но извънматочно и направил спонтанни аборти. След това лекарите ми забраниха да правя опити.

Това е истината, боли ме, но съм щастлива с песните си. Те са моите деца“, разкрива Лили Иванова в последната си издадена автобиография.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *