Шок! Данчето Христова се разголи по монокини!

Йорданка зеленоЙорданка Христова безцеремонно  захвърли горнището на банския си, докато почиваше на море, издадоха нейни фенове.

Данчето не робува на предразсъдъци и отдавна е фенка на нудизма. Освен това тя е певица, излиза с разголени рокли и не може да си позволи да се виждат следи от банския по раменете й, затова предпочита равномерния тен.

В Куба има специални плажова за нудисти и там звездата се събличала спокойно, без никой да я притеснява и без на никого да му прави впечатление. Тук обаче все още среща сериозни проблеми, когато отиде на плаж. Не толкова, че гледката е смущаваща, а защото е известна и всеки я разпознава.

Певицата хвърли котва във варненско за седмица, където гостува в къщата на свои приятели. А плажът бил уединен, но не чак толкова, че да не я видят любопитни очи и да се се разприказват.

Йорданка събирала тен с книга в ръка, а после дълго плувала в морето. Освен всичко тя е и добра плувкиня и не се страхувала, че ще се удави.

ЙОРДАНКАПреди години Христова бе спипана и снимана  от папарак да се пече в двора на къщата си в Царево. Тогава всички мислеха, че ще се смути от фотосите, но певицата отсече, че само българите в целия ЕС се срамуват от телата си и да се съблекат голи да ги погали слънцето. Не само се срамуват, но и сочат с пръст всеки известен, който е дръзнал да го направи.

„Намирам се в собствената си къща и собствения си двор. Ще се пека както си искам. Проблемът не е мой, а на тези, които се катерят по оградата да воайорстват и да правят снимки“, отсече певицата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *