Шок! Гери-Никол остана без брадичка и шия, а талията й ще се счупи! Виж тук:

geri-nikol-2

Гери-Никол отдавна е открила фотошопа, но този път май прекали.

Напористата певица с мания да се снима всеки ден не пропусна да покаже и фото от банята.

Е, все още не се е осмелила да се съблече гола и да се бухне в облак от ароматна пяна във ваната, но не се съмняваме, че и това ще стори. Засега е застанала по спортно впито клинче и изчистено потниче, сякаш се е потила поне два часа във фитнеса и е влязла да си вземе душ. Или си е взела вече, но без да се намокри.

Каквото и да е направила, хавлията е суха, сгъната добре и артистично хвърлена на пода.

„Защо в банята, бейби, да ни покажеш новите си плочки ли“, питат учудени фенове.

„Така и така си там, посъблечи се малко“, приканва я мъжката част от аудиторията в социалните мрежи.

А най-наблюдателните питат кой й обработва фотосите и дали с Андреа нямат един и същ фотограф. Фолкаджийката в стремежа си да се изкара слаба като фиданка, беше останала без една ръка.

Гери фотошопСега Гери я конкурира, защото й липсват две важни части – брадичката и шията. Каквато и поза да заемеш по време на селфи, шията да речем, може да се изгуби, но брадичката няма как да се изпари.

В случая с тийн-идола обаче, се е случило точно това. На всичкото отгоре, за да покаже кръшна талия така се е престарала с обработката на кадъра, че сякаш всеки момент ще се счупи. Фотошопът е направил кръстчето й като на детенце.

Новото фото има много лайкове, но и много критики.

На младата певица обаче не й пука. Тя обича да е в центъра на скандала и ако няма никакъв скандал, сама го предизвиква, само и само да е в играта и името й да не слеза от страниците на таблоидите. Със или без шия и брадичка. Важното е да се говори за нея. А какво – има ли значение?

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *