Шок! Бербо получил еректилна дисфункция от стрес и хапове

Страшилището за вратарите Бербо не е страшилище в леглото

  Пикантен слух стигна до ушите на журналисти и възбуди, но не задоволи напълно, предимно дамската ни аудиотория. Най-популярната ни футболна звезда Димитър Бербатов го раздавал голям бързак по тънката част. Супернападателят на „Фулъм“ получавал орг*зъм толкова скоротечно, колкото продължавал и един негов гол – сиреч някакви 5-6-7 секунди!

Обикновено за толкова кратък период от време Митко се разписва в противниковите врати. Понеже най-често чака топката да му бъде „сервирана на тепсия“ в наказателното поле и той само да завърши успешно атаката с попадение.

Със смущаващо кратка продължителност бил и същинският сек*уален акт на Бербо. Поне това твърди негова бивша любовница, чието име предпочитаме да спестим.

Седемкратният футболист №1 на България имал страшни проблеми в леглото и въобще не можел да се впише в графата „сек* терминатори“.

Зорът му накратко бил следният: футболистът много бавно и трудно се възбуждал до състояние, в което може да извършва полово сношение, а когато ятаганът му бил готов за действие, еакул*ацията настъпвала твърде бързо.

От цялата тая работа най-ощетени се оказвали интимните партньорки на звездата, които лъскали, лъскали за няма нищо, обобщава девойката, „преслушала“ Митко, преди да се задоми с Елена Щилиянова.

Специалисти, с които се допитахме, предполагат, че Бербо страда от еректилна дисфункция в резултат на страхотния стрес, на който е подложен в първенство за милиони евро като Висшата лига на Англия.

Не изключват обаче и друга причина за бързата еякул*ция на топ играча. А именно тази, че различните медикаменти, които футболистите гълтат, като например позволени стимуланти за сила и енергия, може да са нарушили сексуалната функция на Бербо.

Колкото и кратък обаче да е орг*змът на стрелеца, той вече успешно се прояви като художник с двете си щерки Деа и Елиа.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Шок! Бербо получил еректилна дисфункция от стрес и хапове"

  1. мдааа мдааа мдаааа   12.07.2013 at 21:57

    Може да не е харесвал любовницата и да се старал при жена си …Нали и е давал вероятно по нещичко-яд я е ,че е с друга!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *